2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Ezt bebukta az RTL Klub sztárja: hol fog lakni egyáltalán?

  • Pénzcentrum.hu
  • 2012. szeptember 15. szombat 13:05

Attila, a ValóVilág 5 nyertese hónapok óta szállodában él, ugyanis nem kapta meg beígért zuglói nyereménylakását, mert az építtető nem egyezett meg a csatornával.


Az RTL Klub megengedte VV Attilának, hogy saját maga keresse meg az álomotthont, de eddig ő sem járt sikerrel.

A valóságshow nyertese nemrég kinézett magának egy I. kerületi, tetőtéri lakást, amire az RTL Klub is áldását adta. A félkész épület ideális lett volna a hosszú hónapok óta szállodában élő Attilának, hisz saját ízlése szerint rendezhette volna be. Álmodozott, fantáziálgatott új kéglijéről, és már minden hivatalos RTL Klub-os pecsét a helyére került, amikor fél nappal az adásvétel előtt eladták a lakást. Attila a life.hu-nak elmondta, hogy az orra elől happolta el az álomlakást egy készpénzes vevő.

Honfoglaló...

Ha kiválasztottuk álmaink ingatlanát érdemes rá egy előszerződést kötnünk, amelyet egy úgynevezett foglalóval szentesíthetünk. Nem árt ugyanakkor tisztában lennünk azzal, hogy a foglaló nem egyezik meg az előleggel. Az előleg a foglalóval ellentétben nem szerződést biztosító mellékkötelezettség, ez mindössze egy előre kifizetett összeg, de mivel a szerződésben az előleghez nem tartozik semmilyen szankció, ez inkább jelképes értékű. A szerződés meghiúsulása esetén az előleg teljes összege visszajár a vásárlónak. Ezzel szemben a foglaló védi az eladót és a vásárlót is. Ha a vevő minden ok nélkül eláll a vásárlástól, elveszti a letett összeget, vagyis a foglalót. Ha az eladó dönt úgy, hogy mégsem adja el az ingatlanát, akkor ő a kétszeresét köteles visszafizetni a szerződő félnek.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk