0 °C Budapest

Alig tudta eladni luxusvilláját a magyar nők kedvence

Pénzcentrum
2012. május 1. 12:00

Az eredetileg remélt árnak alig több mint a feléért, 10,6 millió dollárért (2 milliárd 332 millió forint) tudta csak eladni Miami Beach-i hétszobás villáját Ricky Martin, a latin pop Puerto Ricó-i világsztárja.

A The Miami Herald című lap szerint az énekes 2008-ban még 19,5 millió dollárért (4 milliárd 290 millió forint) hirdette meg a Biscayne-öbölben, a North Bay Roadon álló házat, amely közel van a Miami Heat NBA-s kosárlabdacsapat több sztárjátékosának és Barry Gibb zenésznek (Bee Gees) az otthonához.


A Livin' La Vida Loca előadója azonban a pénzügyi válság miatt kénytelen volt jócskán engedni az árból, és már 12,5 millió dollárért (2 milliárd 750 millió forint) is megvált volna a villától, amelyet 2005-ben vásárolt 10 millióért (2,2 milliárd forint). De a villára végül "csak" 10,6 millió dollárért (2,3 milliárd forint) akadt vevő. Ami 7 év alatt nem rossz hozam, főleg, ha a gazdasági világválságot, és az ingatlanpiac mélyrepülését vesszük alapul.


Ricky Martin az elmúlt 20 évben "jól látható és jól ismert" volt Dél-Floridában - írta a The Miami Herald. A lap szerint azonban a popsztár az elmúlt fél évben már második környékbeli ingatlanát számolta fel: tavaly ősszel 6,3 millió dollárért adta el Golden Beach-i birtokát.

 

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?