1 °C Budapest

Alig tudta eladni luxusvilláját a magyar nők kedvence

Pénzcentrum
2012. május 1. 12:00

Az eredetileg remélt árnak alig több mint a feléért, 10,6 millió dollárért (2 milliárd 332 millió forint) tudta csak eladni Miami Beach-i hétszobás villáját Ricky Martin, a latin pop Puerto Ricó-i világsztárja.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A The Miami Herald című lap szerint az énekes 2008-ban még 19,5 millió dollárért (4 milliárd 290 millió forint) hirdette meg a Biscayne-öbölben, a North Bay Roadon álló házat, amely közel van a Miami Heat NBA-s kosárlabdacsapat több sztárjátékosának és Barry Gibb zenésznek (Bee Gees) az otthonához.


A Livin' La Vida Loca előadója azonban a pénzügyi válság miatt kénytelen volt jócskán engedni az árból, és már 12,5 millió dollárért (2 milliárd 750 millió forint) is megvált volna a villától, amelyet 2005-ben vásárolt 10 millióért (2,2 milliárd forint). De a villára végül "csak" 10,6 millió dollárért (2,3 milliárd forint) akadt vevő. Ami 7 év alatt nem rossz hozam, főleg, ha a gazdasági világválságot, és az ingatlanpiac mélyrepülését vesszük alapul.


Ricky Martin az elmúlt 20 évben "jól látható és jól ismert" volt Dél-Floridában - írta a The Miami Herald. A lap szerint azonban a popsztár az elmúlt fél évben már második környékbeli ingatlanát számolta fel: tavaly ősszel 6,3 millió dollárért adta el Golden Beach-i birtokát.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 29. hétfő
Taksony
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?