13 °C Budapest

Hollywoodi hírességek lepték el a pesti belvárost

Pénzcentrum
2012. április 23. 11:35

Megkezdődött Budapesten a Bruce Willis főszereplésével készülő, "A Good Day to Die Hard" című film forgatása. A felvételek nagy része a belvárosban lesz, így a szerencsések akár össze is futhatnak a hollywoodi filmcsillaggal, aki egyébként a budai várnegyedben bérel luxusvillát az itt tartózkodása alatt.

Három szintes, hófehér luxusvillát bérel a hazánkban forgató világsztár, Bruce Willis - írja a Bors. Az épület belülről a felső luxuskategóriát üti meg; óriási alapterületű, nagyon elegáns, s csodálatos panoráma nyílik belőle a budai várnegyedre. Arról már nem is beszélve, hogy egy körülbelül 250 négyzetméteres parkoló rendszer is van az épület alatt, így lesz helye a vendégségbe érkező autócsodáknak is.


A luxusért természetesen mélyen a zsebébe kell nyúlnia a világsztárnak. A portál értesülései szerint a ház 4000-4500 dolláros havi áron volt meghirdetve, de ebben az esetben akár 8-10 ezer dollárt (1,8-2,25 millió forint) is elkérhetnek érte. A magas felár főként azzal magyarázható, hogy a sztár speciális igényeire kell alakítani az ingatlant, illetve a rövid határidő is felsrófolja a havidíjat.

Rajongó? Itt találkozhat Bruce Willisel és a többi filmcsillaggal

A forgatás miatt Budapesten április 23. (hétfő) és május 14. (hétfő) között számos alkalommal forgalomkorlátozásokra kell számítani a város több pontján.

2012. április 23-án (hétfőn) az V. kerületben, a Szabadság téren, a volt tévészékház előtt forgatnak, emiatt 2012. április 22-én lezárásra kerül:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
  • a Szabadság tér Vécsey utca és Széchenyi utca közötti szakasza,
  • a Zoltán utca Szabadság tér és Nádor utca közötti szakasza,

a Vécsey utca átmenő forgalmú szakaszán a jelenlegi egyirányú forgalmi rend ideiglenesen megfordul, a mélygarázs forgalma azonban zavartalan marad.

2012. április 23-án és 24-én (hétfőn és kedden) a VII. kerületben a Vörösmarty utca Király utca és Wesselényi utca közötti szakaszán, valamint a Jósika utca Csengery utca és Izabella utca közötti szakaszán lesz forgatás. Ennek érdekében 2012. április 23-án és április 24-én 6 órától 20 óráig le lesz zárva:

  • a Csengery utca Jósika utca és Dob utca közötti szakasza,
  • a Vörösmarty utca Király utca és Wesselényi utca közötti szakasza,
  • a Jósika utca Csengery utca és Izabella utca közötti szakasza,
  • a Dob utca Csengery utca és Izabella utca közötti szakasza.

A lezárt területen belül csak az ott lakók közlekedhetnek gyalogosan, a helyszínt biztosító kísérettel. A területen 2012. április 22-én 6 órától 2012. április 24-én 20 óráig folyamatos megállási tilalom lesz érvényben.


A Wesselényi utcát, illetve az Izabella utcát érintő felvételek idején a közúti forgalom legfeljebb 5 percre leállításra kerülhet. A Wesselényi utcában a 74-es trolibusz Vörösmarty utcai megállóhelye a forgatás ideje alatt 30 méterrel előbbre kerül.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm