A group of Asian graduates

Meglepő vallomást tett VV Alekosz: kiderült, mi a legmagasabb iskolai végzettsége

2024. március 18. 17:01

VV Alekosz még érettségivel sem rendelkezik – vallotta be a férfi Ágai Kis András Mutasd magad! című podcastjében. A beszélgetésben elhangzottakról a Blikk számolt be.

Ágai Kis András Mutasd magad! című podcastjében szerepelt Nagy Alekosz. Az egykori VV-hős a beszélgetés során elmondta, hogy még érettségivel sem rendelkezik.

A prioritás 14 éves koromtól kezdve csak a zene volt, semmi mással nem foglalkoztam, abból is éltem, elég magas szintre jutottam. Jól működött, nagyon jól is éltem belőle, aztán jött a ValóVilág, ezért félbe kellett szakítani [a középiskolát]. Autószerelő akartam lenni, jártam is tanműhelyekbe, szerszámkészítőnek is tanultam, de aztán 16-17-18 éves koromra annyira beindult a zene, hogy kiszálltam. Ezért nekem nyolc általános a legmagasabb iskolai végzettségem és nem is akartam ennél többet

– mesélte VV Alekosz.

Annál gazdagabb leszel, minél többet tanulsz!

Alekosz bizpnyára nem hallott még arról az alapvetésről, hogy az egy főre jutó havi jövedelmek annál magasabbak, minél tanultabb valaki. Ráadásul a legnagyobb ugrás az érettségi és diploma között van. Minderről ebben a cikkünkben írtunk részltesen:

 
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem