2019. május 24. péntek Eszter, Eliza

Matolcsy: elég lenne 5-6 nagybank Magyarországon


A magyar piac mérete 5-6 nagybank jelenlétét indokolná - mondta Matolcsy György a Növekedés.hu-nak adott interjújában.

A jegybank elnöke szerint ma egyes régiókban túlbankosodás figyelhető meg. Szerinte 5-6 univerzális nagybank bőven el tudná látni a magyar piaci igényeit. Emellett Matolcsy kiemelte, hogy a magyar banki szolgáltatások egy része indokolatlanul drága.

Matolcsy kitért az egyszámjegyű személyi jövedelemadó kérdésére is. Szerinte a 9 százalékos szja kedvező hatással járna, így például növekedésösztönző hatása is lenne.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS