2017. december 16. szombat Etelka, Aletta

Fellélegezhet Győzike: egyelőre megmaradhat a vagyona

Nehéz időszakon van túl Gáspár Győző, de most egy időre fellélegezhet. A Kúria kimondta, hogy a NAV megsértette a sztár jogait, így elmarad a december 7-re tervezett árverés is, melyen a lánya nevére írt ház berendezési tárgyai kerültek volna kalapács alá.

A NAV 40 millió forintot akar behajtan Gáspár Győzőtől, akitől már lefoglaltak többek között 11 kiló aranyat, a lánya nevére írt ház bútorait és egyéb ingóságait pedig december 7-én árverezték volna el. 

A Kúria most kimondta, hogy a NAV azzal a lépésével, hogy a külföldi megkeresés bevárása nélkül hozta meg első és másodfokon is döntését, megfosztotta a felperest a jogorvoslati jogosultságától

- mondta el Győzike ügyvédje, Szilágyi Roland.

Az ügyben új eljárás indul, hisz a vagyonosodási vizsgálatot, a bíróság döntése alapján meg kell ismételni.

(Blikk)

A borítókép forrása: MTI Fotó/ Komka Péter
Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Nem kell úgy megijedni, ha hazai repülőre ülsz

A lenti csárton az látszik, hogy Magyarország nagyjából az EU-s átlagot hozza, ha azt vizsgáljuk, hogy az összes, az országban üzemeltetett repülő közül, mekkora a 20 évnél idősebb gépek aránya?...
 

Karácsonyi lapra egy forintot se költs: ezek a tuti módszerek

Horrorárakon lehet kapni a kreatívabb, szebb karácsonyi lapokat a papír-írószer boltokban, úgyhogy itt az ideje otthon készíteni őket, fillérekből. Ehhez mutatok egy videót.  
NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk