30 °C Budapest
Így megéri lottózóban dolgozni: ennyit fizet most a Szerencsejáték Zrt.

Így megéri lottózóban dolgozni: ennyit fizet most a Szerencsejáték Zrt.

2021. február 8. 13:01

Minőségi munkahelyek megőrzését és a kis- és középvállalkozói szektorban működő partnerek forgalmának növekedését segíti elő a Szerencsejáték Zrt. Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervének új eleme, az idén februárban elindult Értékesítői Ösztönző Program. A nemzeti lottótársaság a tavalyi, közel 5 milliárd forintos többletjutalék után, most újabb 2 milliárd forint jutalékkifizetéssel tervez 2021-ben, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes szerencsejáték termék eladása után, egyedülálló módon, közvetlen pénzbeli támogatással motiválja a társasággal partneri szerződésben álló kis- és középvállalkozások értékesítőit.

A viszonteladói hálózatot támogató akcióterv legújabb eleme, a 2021 februárjában elinduló Értékesítői Ösztönző Program, mellyel újabb szintet lép a Szerencsejáték Zrt. és a partneri hálózatának együttműködése. A partnereknél dolgozó értékesítők minden egyes szerencsejáték termék eladása után közvetlenül a nemzeti lottótársaságtól kaphatnak extra jutalékot.

A Szerencsejáték Zrt. azzal a céllal indította el tavaly májusban a Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervet, hogy ellensúlyozza a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásait a partneri lottózói hálózatában, és megerősítse kiskereskedelmi partnerei működőképességét. A kezdeményezés példátlan sikerét jól mutatja, hogy a partneri hálózat közel 90 százaléka, azaz 2143 kkv partner csatlakozott a programhoz.

A programba belépők vállalták, hogy egyetlen munkavállalót se bocsátanak el 2021 évvégéig, emellett magasabb színvonalra emelik az értékesítést a nemzeti lottótársaság által meghatározott vásárlói élményt növelő fejlesztéseket végrehajtva. Az Akcióterv sikerét mutatja, hogy bár a Covid-19 járvány első hulláma alatt komoly forgalombeeséssel küzdött a viszonteladói lottózói hálózat, a nyár folyamán visszaépültek bevételeik és az utolsó negyedév egyes heteiben jóval meg is haladták a járvány előtti időszakot.

Mivel többségükben kis- és közepes vállalkozásokról van szó, felelős nemzeti vállalatként már a pandémia korai szakaszában célul tűztük ki, hogy támogassuk versenyképességük megtartását, egyben a járvány alatt is folytassuk fejlesztésüket. A Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervünk újabb mérföldkőhöz ért az Értékesítői Ösztönző Program elindításával. Társaságunk működése során először közvetlenül a lottózókban dolgozó terminálkezelőket ösztönözzük többletjutalékkal. Így egyszerre tartogat előnyöket KKV-partnereinknek, az alkalmazásukban álló értékesítő kollégáknak, valamint társaságunknak, és eredményezi ügyfeleink még színvonalasabb kiszolgálását

- nyilatkozta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója. Az új programelem mostani bevezetését alapos előkészítő munka előzte meg, a tavalyi év második felében teszt programot indított a Szerencsejáték Zrt., mely során kidolgozta az értékesítők ösztönzésének kereteit és folyamatait - beleértve a szükséges informatikai fejlesztéseket is. A nyolc hetes időszak alatt 50 partner 62 üzletének 215 értékesítője mintegy 30 millió forint jutalékkifizetés-jogosultságra tett szert, amely

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

átlagosan több mint 80 ezer forint nettó többletjövedelmet jelentett.

Az Értékesítői Ösztönző Programban a Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervben regisztrált kis- és középvállalkozások vehetnek részt, partneri és értékesítői szinten egyaránt. Az akcióterv új elemétől a munkahelymegtartás és forgalomélénkítő hatás mellett a szolgáltatási szint további fejlesztését várja a nemzeti lottótársaság.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2022.06.30 10:32
  2x2=5. Meghülyültem? Lehet… lehet, hogy en vagyok az egyetlen (egyik…), aki szembe halad az aut...
perfekt  |  2022.06.30 09:56
A 310/2021 (VI.7.) Kormányrendelet alapján az alkalmazottak nélküli önfoglalkoztatók egy egyszeri 21...
hrdoktor  |  2022.06.27 04:50
A száraz, meleg levegő, az UV-sugárzás és a strandolás erősen igénybe veheti a szemünket, így nyáron...
legacykft  |  2022.06.24 17:47
Legutóbbi blogbejegyzésem végén megfogalmazódott bennem az a remény, hogy mivel a legtöbb időt önmag...
hrbonbon  |  2022.06.24 10:21
          Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-1...
Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?