12 °C Budapest

Brutál akciókkal ígérgetnek egymásra a bankok az ünnepi roham előtt

2018. november 20. 16:25

Nagy a verseny az ügyfelek kegyeiért az ünnepi szezon előtt. Az MKB Bank módosított a személyi kölcsön ajánlatán, a Takarék Csoport pedig újabb termékeket dobott a piacra.Ugyanakkor gondold meg a hitelfelvételt: csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród engedi!

Az MKB Bank enyhített a hiteligénylés feltételein és ajándékutalvánnyal is kecsegtet - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Bank360. A pénzintézetnél nem szükséges számlát nyitni, ráadásul a hitelfedezeti biztosítás is díjmentes, ha december 20-ig igénylünk 300 000 és 3 000 000 forintos hitelt. Az így elérhető ügyleti kamat 8,99 százalék. A bank ezért cserébe nettó 150 000 forintos jövedelmet vár el. Az MKB kuponakciót is hirdetett erre az időszakra. 40 százalékos árengedményre jogosító ajándékutalványt kapunk igénylés esetén a Philips weboldalán található termékekhez.

>>> Személyre szabott ajánlatért használj kalkulátort - KATT!

A Takarék Kereskedelmi Bank és a TakarékBank új személyi kölcsön akcióval rukkolt elő a Black Friday tiszteletére fix kamatozású hitelénél. A bankcsoport jóváír egy havi törlesztőrészletet, ha november 23-ig igénylünk és a folyósítás utáni 6 esedékesség során időben törlesztjük a hitelt. Két esetben kamatkedvezményt is kaphatunk, ha a jövedelmünk eléri a nettó 91 770 vagy a 200 000 forintot havonta igazoltan. További kedvezményt kaphatunk, ha minél nagyobb összeget veszünk fel. A sávok 3 millió forintos hitelösszeg alatt és felett helyezkednek.

Az új szerződések összege novemberben rekordmagas lehet, a tavalyi 27 milliárd forint után szinte biztosan 40 milliárd forint felett lesz az összeg

- mondták el a Pénzcentrumnak a  Bank360 pénzügyi szakértői, akik szerint ez az ünnepi hajrának és a Black Friday-nek is köszönhető. Azt is hozzátették, és ezt a Pénzcentrum is leszögezi, hogy minden hitelfelvétele előtt érdemes egy hitelkalkulátorral megtalálni a legideálisabb kölcsönt, hiszen egy jó ajánlattal több ezer forintot spórolhatunk; és csak addig nyújtózkodjon mindenki, amíg a takarója ér!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 16. 09:12
Ezentúl Havas Henrik a Megoldás Mozgalomhoz és Gattyán György milliárdoshoz közeli Frisshirek.hu-t t...
Holdblog  |  2024. április 16. 06:03
A tavalyi lengyel politikai fordulat a Donald Tusk vezette koalíció kormányra kerülése az ország gaz...
Bankmonitor  |  2024. április 15. 12:48
Miért lenne szükségem életbiztosításra? Ha meghalok, mindenem a családé lesz, nekem akkor már nincs...
MNB Intézet  |  2024. április 15. 11:07
Sokan meglepődnek azon, hogy az USA-ban nem a hard landing forgatókönyv látszik megvalósulni. Valójá...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem