19 °C Budapest
Brutál akciókkal ígérgetnek egymásra a bankok az ünnepi roham előtt

Brutál akciókkal ígérgetnek egymásra a bankok az ünnepi roham előtt

2018. november 20. 16:25

Nagy a verseny az ügyfelek kegyeiért az ünnepi szezon előtt. Az MKB Bank módosított a személyi kölcsön ajánlatán, a Takarék Csoport pedig újabb termékeket dobott a piacra.Ugyanakkor gondold meg a hitelfelvételt: csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród engedi!

Az MKB Bank enyhített a hiteligénylés feltételein és ajándékutalvánnyal is kecsegtet - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Bank360. A pénzintézetnél nem szükséges számlát nyitni, ráadásul a hitelfedezeti biztosítás is díjmentes, ha december 20-ig igénylünk 300 000 és 3 000 000 forintos hitelt. Az így elérhető ügyleti kamat 8,99 százalék. A bank ezért cserébe nettó 150 000 forintos jövedelmet vár el. Az MKB kuponakciót is hirdetett erre az időszakra. 40 százalékos árengedményre jogosító ajándékutalványt kapunk igénylés esetén a Philips weboldalán található termékekhez.

>>> Személyre szabott ajánlatért használj kalkulátort - KATT!

A Takarék Kereskedelmi Bank és a TakarékBank új személyi kölcsön akcióval rukkolt elő a Black Friday tiszteletére fix kamatozású hitelénél. A bankcsoport jóváír egy havi törlesztőrészletet, ha november 23-ig igénylünk és a folyósítás utáni 6 esedékesség során időben törlesztjük a hitelt. Két esetben kamatkedvezményt is kaphatunk, ha a jövedelmünk eléri a nettó 91 770 vagy a 200 000 forintot havonta igazoltan. További kedvezményt kaphatunk, ha minél nagyobb összeget veszünk fel. A sávok 3 millió forintos hitelösszeg alatt és felett helyezkednek.

Az új szerződések összege novemberben rekordmagas lehet, a tavalyi 27 milliárd forint után szinte biztosan 40 milliárd forint felett lesz az összeg

- mondták el a Pénzcentrumnak a  Bank360 pénzügyi szakértői, akik szerint ez az ünnepi hajrának és a Black Friday-nek is köszönhető. Azt is hozzátették, és ezt a Pénzcentrum is leszögezi, hogy minden hitelfelvétele előtt érdemes egy hitelkalkulátorral megtalálni a legideálisabb kölcsönt, hiszen egy jó ajánlattal több ezer forintot spórolhatunk; és csak addig nyújtózkodjon mindenki, amíg a takarója ér!

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44