25 °C Budapest

Raiffeisen: húzd le a kártyád, hadd szóljon a nótád!

2011. január 21. 15:22

A Raiffeisen Bank létrehozta a Ráadás Klubot, mely többféle kedvezményt és szolgáltatást biztosít az ügyfelek számára. A klub tagjai azok a legalább fél éves banki múlttal rendelkező ügyfelek lehetnek, akik meghívást kapnak a klubba, sikeresen regisztrálnak a szolgáltatás honlapján, elfogadják a részvételi feltételeket, valamint megfelelnek a kondíciós listában meghatározott egyéb feltételeknek. A bekerülésre félévenként van lehetőség.

A Raiffeisen Ráadás Klub tagjai a Raiffeisen Music, a kártyahasználati program, a banki termékkedvezmények és egyéb partneri kedvezmények előnyeit vehetik igénybe.

Raiffeisen Music

A Raiffeisen Bank partnereként az Universal Music Hanglemezkiadó Kft. zenei szolgáltatást nyújt a klubtagok részére. A szolgáltatás két fő részből (egy zenelejátszó szoftverből és Universal zenei tartalmakból) áll. A regisztrált klubtagok automatikusan hozzáférést kapnak a zenei szolgáltatáshoz. A szolgáltatással a klubtagok korlátlanul hozzáférnek az Universal folyamatosan frissülő zenei tartalmához.

Kártyahasználati program

A program két nyereményjátékból, a partneri ajándékokért folyó éves játékból, valamint a zenei élményajándékokért folyó havi játékból áll. A pontgyűjtés mechanizmusa a bankkártyával, illetve hitelkártyával történő tranzakciókon alapul, 5 ezer forint feletti bankkártyás vásárlás esetén 1 pont, míg 50 ezer forint feletti tranzakciónál 5 pont íródik jóvá a klubtagok részére. Hitelkártya esetén az előzőekben említett összeghatárok feletti tranzakcióknál 3, illetve 15 pont kerül jóváírásra.

Az éves játékban minden klubtag részt vesz, akik gyűjtött pontjaik alapján különböző szinteket érhetnek el: az 1. szinthez 100, a 2. szinthez 250, míg a 3. szinthez 500 pont elérése szükséges.

Az ajándékok listájáról az alábbi képre kattintva előugró honlapon, illetve a jogosult klubtagok felé személyre szólóan nyújtanak tájékoztatást.

 


A fenti nyereményajándékok mellett havi játék keretében a bank zenei élményajándékban részesíti azt a klubtagot, aki regisztrál a játékra és az adott hónapban a bank által megjelölt promóciós időszakon belül a legtöbb pontot gyűjtötte a "kártyás vásárlás" definíció alapján.

Fedezetlen bankszámlahitel: a klubtag által 2010. december 8-ától 2011. március 31-ig újonnan igényelt, és legkésőbb 2011. július 15-ig beállításra került Fedezetlen Bankszámlahitelek esetén a felszámított első éves kezelési költséget a bank egyszeri alkalommal, legkésőbb a keretbeállítást követő hónapban az ügyfél forint bankszámláján utólagosan jóváírja.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Díjmentes keretfeltöltő szolgáltatás: a Raiffeisen Ráadás Klubtag részére a Bank utólagosan jóváírja a 2010. december 8-ától Sokoldalú OKOSkártyához újonnan igénybe vett keretfeltöltő szolgáltatás felszámított első 3 havidíját az ügyfél azon számláján, amelyen a szolgáltatás díja is terhelődött.

Hitelkártya mellé köthető fedezeti védelem: a bank a klubtagoknak utólagosan jóváírja a 2010. december 8-ától az új, és meglévő aktív hitelkártyák mellé újonnan megkötött Hitelkártya Hitelfedezeti védelem első 3 havi biztosítási díját. Az utólagos jóváírásra minden naptári negyedév első hónapjában kerül sor az előző naptári negyedévben terhelt díjak vonatkozásában (a biztosítás az UNIQA Biztosító terméke).

Személyi kölcsön mellé köthető fedezeti védelem: a bank a klubban résztvevő ügyfeleinek utólagosan jóváírja a 2010. december 8-ától az új, és meglévő fedezetlen személyi kölcsön (forint vagy deviza alapú, forintban folyósított) szerződés mellé megkötött újonnan igényelt Hitelfedezeti védelem Alap vagy Emelt csomagjának első 3 havi díját. Az utólagos jóváírásra minden naptári negyedév első hónapjában kerül sor az előző naptári negyedévben terhelt díjak vonatkozásában (a biztosítás az UNIQA Biztosító terméke).

Gondoskodás biztosítás: a bank a klubban résztvevő ügyfeleinek a 2010. december 8-ától az új, és meglévő forint bankszámla vagy Távlatok program mellé igényelt Raiffeisen Gondoskodás Biztosítás bármely csomagjának első 3 havi díját átvállalja (a biztosítás az UNIQA Biztosító terméke).

Utasbiztosítás: a klubban résztvevő ügyfelek részére a bank az ügyfél bankszámláján utólagosan jóváírja a 2010. december 8-ától bármely típusú Raiffeisen bankkártyához (főkártyához) megkötött Utasbiztosítás (baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás) első éves biztosítási díját (a biztosítás az UNIQA Biztosító terméke).

Raiffesen Bizalom 12 hónapos Lekötött Betét: a klubtagok részére az akciós ajánlat a 2010. december 8-ától újonnan megadott 12 hónapos betétlekötési megbízásokra visszavonásig érvényes. A betétlekötés éves kamata/EBKM 100 ezer forint felett 6%. A nem akciós EBKM lekötési összegtől függően sávosan változik, 3,7-4,0% között.

A klubtagsághoz különböző partneri kedvezmények is kapcsolódhatnak, az aktuális partneri listáról, kedvezményekről, továbbá az igénybevétel feltételrendszeréről a www.raadasklub.hu honlapon tájékozódhatnak a klubtagok.

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 19. 09:59
A befektetési világban, a politikában és a gazdaságban rossznál rosszabb hírek követik egymást, az i...
MEDIA1  |  2022. május 19. 09:19
Oroszország bezárja a CBC kanadai tévécsatorna moszkvai tudósítói irodáját, és megszünteti az ott do...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?