Élesben is kipróbálható a Need For Speed SHIFT a Hungarorin Fest-en

Pénzcentrum
2009. június 23. 11:32

Egyedülálló élményben részesülhet az, aki kilátogat a Lyoness Hungaroring Fest-re, a Budai Várba 2009. július 23. és 26. között. A Need For Speed SHIFT ezen a rendezvényen mutatkozik be - nem csak a hazai - nagyközönség előtt. Bár a legújabb programból származó képek és bemutatók már megjelentek az interneten, a játék élőben, ingyen és bérmentve kipróbálható: nem is akármilyen körülmények között.

Igazi világpremier!

A Lyoness Hungaroring Fest Boxutcájában, a Budai Vár területén 20 szimulátort állítanak fel. Ezen egész nap mehet a verseny, a legjobbak esténként küzdhetnek meg egymással. A végső harcot a nagyszínpadon felállított két géppel lehet megvívni, méghozzá úgy, hogy az eseményeket egy 30 négyzetméteres LED-falra vetítik ki. Lesz még másik két szimulátor is, a Danubius Rádió helyszíni stúdiójának közelében játszhatnak vele azok, akik nem félnek a nyilvánosságtól, a legügyesebbek belépőjegyet nyerhetnek a Hungaroring Fest-re.

A hozzáértők már ismerik a NFS SHIFT újításait, akik pedig még nem is hallottak róla, garantáltan leesett állal követik majd a játékot, ha pedig eléggé felvillanyozódtak, ki is próbálhatják. Értékes nyeremények várnak a legjobbakra. Meg is érdemlik majd, hiszen a játék komolyan eldurvulhat: a virtuális világban szereplő versenyzők megjegyzik, hogy miként viselkedtünk velük, ezért aztán kihúzhatjuk náluk a gyufát: egy óvatlan pillanatban akár ki is lökhetnek minket a pályáról.

Korábban: A Budai Várba költözik a száguldó cirkusz

A NFS SHIFT 2009 vadiúj program. 18 pályából és 65 autóból lehet választaniuk a versenyzőknek. Eddig csak az Egyesült Államokban ismerkedhetett meg vele a szűk körű sajtó, és időről-időre dobtak mutatóba egy-egy trailert, szinten tartva az érdeklődést - ehhez egyébként sem kell sok. Idehaza szeptember 17-én kerül a boltok polcaira, míg Amerikában szeptember 22-e előtt nem lehet hozzájutni a szoftverhez.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 25. 19:29