Élesben is kipróbálható a Need For Speed SHIFT a Hungarorin Fest-en

Pénzcentrum
2009. június 23. 11:32

Egyedülálló élményben részesülhet az, aki kilátogat a Lyoness Hungaroring Fest-re, a Budai Várba 2009. július 23. és 26. között. A Need For Speed SHIFT ezen a rendezvényen mutatkozik be - nem csak a hazai - nagyközönség előtt. Bár a legújabb programból származó képek és bemutatók már megjelentek az interneten, a játék élőben, ingyen és bérmentve kipróbálható: nem is akármilyen körülmények között.

Igazi világpremier!

A Lyoness Hungaroring Fest Boxutcájában, a Budai Vár területén 20 szimulátort állítanak fel. Ezen egész nap mehet a verseny, a legjobbak esténként küzdhetnek meg egymással. A végső harcot a nagyszínpadon felállított két géppel lehet megvívni, méghozzá úgy, hogy az eseményeket egy 30 négyzetméteres LED-falra vetítik ki. Lesz még másik két szimulátor is, a Danubius Rádió helyszíni stúdiójának közelében játszhatnak vele azok, akik nem félnek a nyilvánosságtól, a legügyesebbek belépőjegyet nyerhetnek a Hungaroring Fest-re.

A hozzáértők már ismerik a NFS SHIFT újításait, akik pedig még nem is hallottak róla, garantáltan leesett állal követik majd a játékot, ha pedig eléggé felvillanyozódtak, ki is próbálhatják. Értékes nyeremények várnak a legjobbakra. Meg is érdemlik majd, hiszen a játék komolyan eldurvulhat: a virtuális világban szereplő versenyzők megjegyzik, hogy miként viselkedtünk velük, ezért aztán kihúzhatjuk náluk a gyufát: egy óvatlan pillanatban akár ki is lökhetnek minket a pályáról.

Korábban: A Budai Várba költözik a száguldó cirkusz

A NFS SHIFT 2009 vadiúj program. 18 pályából és 65 autóból lehet választaniuk a versenyzőknek. Eddig csak az Egyesült Államokban ismerkedhetett meg vele a szűk körű sajtó, és időről-időre dobtak mutatóba egy-egy trailert, szinten tartva az érdeklődést - ehhez egyébként sem kell sok. Idehaza szeptember 17-én kerül a boltok polcaira, míg Amerikában szeptember 22-e előtt nem lehet hozzájutni a szoftverhez.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. november 28. 16:42
A köztévé megint manipulálta a független országgyűlési képviselőt érintő egyik riportját, Hadházy Ák...
Kiszámoló  |  2023. november 28. 11:36
Kijött az Eustat 2022-es adata az egészségügyi költésekről az uniós országok GDP-jének százalékában....
MNB Intézet  |  2023. november 28. 10:05
A versenyben másodikként sorra kerülő versenyzőre mindig nagy nyomás nehezedik. Így van ez a gazdasá...
Bankmonitor  |  2023. november 28. 08:19
Életbiztosítási szerződés megkötésekor van jó pár kérdés, amire válaszolnod kell. Ezek egy része az...
Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem