33 °C Budapest
Budapest, 2017. november 16.Tompos Kátya Doralice szerepében Carlo Goldoni Házasság Palermóban címû darabjának próbáján a Nemzeti Színházban 2017. november 16-án. A darabot Kiss Csaba rendezésében november 18-án mutatják be.MTI Fotó: Mónus Márton

Óriási siker a jótékonysági gálán: összegyűlt a pénz Tompos Kátya méregdrága kezelésére

2024. május 30. 08:45

Összegyűlt a pénz Tompos Kátya gyógykezelésére, sőt, még a kitűzött célnál is jóval többet adtak össze a nézők a „Szeretünk Kátya” címet viselő jótékonysági gálán. A színésznő egy olyan ritka daganatos betegséggel küzd, amelynek legmegfelelőbb kezelése nem elérhető Magyarországon.

Május 25-én tartottak jótékonysági gálát a Szegedi Nemzeti Színházban, hogy pénzt gyűjtsenek Tompos Kátya gyógykezelésére - a színésznőről nemrég derült ki, hogy egy ritka daganatos betegséggel küzd, amely legmegfelelőbb kezelése Magyarországon nem elérhető.

A Story magazin szerint a „Szeretünk Kátya” címet viselő jótékonysági gálán többek között Máthé Beáta, Falusi Mariann, Für Anikó, Udvaros Dorottya, illetve Peller Anna és Dolhai Attila is felléptek. Az eseményen 700-an gyűltek össze, így elérték a célt, összejött a pénz, amiből a színésznő finanszírozni tudja kezelését - sőt, még több is.

Nemcsak erre a gyógykezelésre gyűlt össze, hanem lehet, hogy még egy olyan drágább kezelésre is, amiről nem is álmodtunk. Ez tényleg olyan, mintha az ország összefogott volna valakiért. Az emberek megmutatták, hogy össze tudnak tartani, még ebben a fura világban is

- mondta a lapnak Hrutka Róbert, aki az est egyik fellépője volt, valamint az esemény zenei rendezője és szervezője. Arról beszélt, nem számítottak rá, hogy ennyi ember megmozdul majd, és még a postaládában is pénzt találnak. Mint visszaemlékezett, ő márciusban értesült Tompos Kátya betegségéről, önerőből elkezdtek egy kezelést, de elfogyott a pénzük, "és végül kicsit már erőszakosan, de sikerült célt érnünk, hogy engedje, hogy az emberek segítsenek". Elárulta, a színésznő jelenleg immunterápiát kap, ami nagyon megviseli a szervezetét, így hosszú folyamat lesz, mire az állapota pozitív irányt vesz.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Mónus Márton, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem