1 °C Budapest

Címke: vírusvédelem (17 cikk)

MTI | 2012. május 16. 13:37

Zombivárosok Magyarországon: még mindig nagy a veszély

Budapest az ötödik, Szeged a nyolcadik helyen végzett a zombihálózatok kiterjedtségét mérő nemzetközi összehasonlításban, a magyarországi városokat nézve Szolnok és Budaörs is nagyon fertőzöttnek számít.

Pénzcentrum | 2008. január 29. 15:00

Vírusirtót a képkeretre?

Alighogy megjelentek a digitális képkeretek, már azon kell gondolkodni, mi az, amivel megvédjük legújabb "kütyünket" a számítógépes vírusoktól. A digitális képkeretek jelentik ugyanis az új célpontot.

Pénzcentrum | 2006. december 21. 08:00

Újabb trükkök a neten: hogy csalják ki a pénzed?

Számos összeállításunk után várhatóan egyetlen olvasónkat sem lepi meg, hogy internetes szörfözése során gyakorlatilag minden pillanatban veszély leselkedik pénztárcájára, a megfelelő védekezéshez pedig nem árt lépést tartani a csalókkal. Alábbi írásunk is ezt a célt szolgálja, hiszen újabb trükkökkel igyekeznek megfosztani pénzünktől, így az online csalások témaköre lassan standard sorozattá növi ki magát virtuális hasábjainkon. Lássuk, mire kell figyelni a korábban ismertetettek mellett!

Pénzcentrum | 2006. április 28. 15:29

Támad a vírus, védekezz!

Számos víruskereső még mindig nem ismeri fel száz százalékosan a nemrégiben felfedezett polimorf Polip.A vírust (vagy Polipos.A). Az AV-Test független, német kutatóintézet számos víruskeresőt bevetett a vírus 494 db futtatható mutációjának megtalálásához, azonban mindössze néhány antivírus cégnek sikerült azonosítani azt, köztünk a vírusvédelem magyar szakértőjének - a VirusBusternek is.