Címke: spórolási tippek (21 cikk)

Pénzcentrum | 2014. március 10. 15:32

Itt a tavasz, most tízezreket spórolhatsz

Kezdj el spórolni már most a nyaralásra: így kényelmesen kigazdálkodhatod az elkövetkező hónapokban a hiányzó összeget.

Pénzcentrum | 2013. április 12. 10:34

Miből tegyek félre? Itt a válasz!

A magyarok döntő többsége egyik hónapról a másikra él, mivel nincs megtakarítása. Akinek meg van, az sem mindig jól sáfárkodik a vagyonával. Nem tudunk bánni a pénzzel, pedig egy kis odafigyeléssel és csöppnyi tudással sokat tudnánk javítani anyagi biztonságunkon.

Pénzcentrum | 2010. november 20. 07:02

Így spórolhatsz tízezreket a következő hónapokban

Bár az időjárás még nem minden esetben és napszakban indokolja, a fűtési szezon elkezdődött, így nem árt számba venni a legfontosabb tudnivalókat, esetleg spórolási trükköket, amivel egy-egy háztartás tudatosabban fogyaszthat energiát, esetlegesen spórolhat.

Pénzcentrum | 2010. január 5. 11:02

Te is kaphatsz 1,5 milliót lakásfelújításra! Itt vannak a részletek

A Klímabarát Otthon Program részeként a zöldtárca pályázatot írt ki hagyományos lakóépületek klímavédelmi célú energiahatékonysági felújításra, megújuló energiaforrások alkalmazására, valamint új építésű energiatakarékos lakóépületek támogatására. A programra magánszemélyek, lakásszövetkezetek és társasházak is pályázhatnak.

Pénzcentrum | 2010. január 3. 07:02

Spórolási tippek: takaríts meg tízezreket a fűtésszámládból!

Minden épülettípusban különböző módszerekkel tehetjük energia-takarékosabbá a fűtést. A zöldövezeti fejlesztéseiről ismert Elephant Holding szakemberei összegyűjtöttek néhány követendő tanácsot a panelek, az újépítésű lakások és a kertvárosi családi házak fűtésével kapcsolatban.

Pénzcentrum | 2009. november 9. 12:02

Meglepődtünk? Íme a Lidl hűtőinek titka!

Határozott lépéseket tervez a brit kormányzat az üzletláncok gazdaságosabb működésének érdekében. A tervek szerint az új szabályozással csökkenhetnek az élelmiszerárak is.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 11. 13:02

Nyomás! Figyelmeztetés minden autósnak

Felmérések szerint a keréknyomás helyes megválasztásával jelentős megtakarításokat érhetnek el az autósok. A pontos beállítással javul az autó útfekvése, ami növeli a közlekedés biztonságát, a haladáshoz pedig kevesebb üzemanyag szükséges, ami csökkenti a károsanyag-kibocsátást.