0 °C Budapest

Címke: olajcsere (17 cikk)

Pénzcentrum | 2012. március 23. 17:32

Jön a balesetek szezonja: jobb lesz, ha vigyázol

A jó időnek köszönhetően a hétvégéket egyre többen használják ki aktív pihenésre, kirándulásra. Azonban a tavasz beköszöntével nemcsak a parkokban és a kirándulóhelyeken, de a közutakon is jelentősen megnő a forgalom. A motorosokon kívül sok olyan autós is újra volán mögé ül, akik a téli hónapok alatt kiestek a gyakorlatból.

Pénzcentrum | 2011. április 17. 11:02

Sufnituning: tízezreket spórol a magyar autós

Egy felmérés szerint a magyar autósok a karbantartási munkák egy részét otthon végzik és évente 25 0000 - 50 0000 Ft közötti összeget költenek autójuk alkatrészeinek pótlására.

Pénzcentrum | 2010. február 24. 05:40

10 benzintakarékos tipp Gablini Gábortól: a régi motorosok is tanulhatnak

A Pénzcentrum.hu napi rendszerességgel hasznos tanácsokat ad az olvasóknak, hogy hol lehet megfogni néhány forintot. Ezúttal az autósoknak gyűjtöttünk csokorba néhány pénztárcakímélő tippet, melyben Gablini Gábor, a Gépjármű-Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke volt a segítségünkre.

Pénzcentrum | 2007. november 22. 09:30

Tévedtek a számok? A kereskedők szerint tovább szűkült az autópiac

A JATO Dynamics által tapasztaltakkal ellentétes tendenciát érzékelnek a magyar gépjármű-kereskedők az új autók piacán, derül ki a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének összesítéséből. Az MGE ugyanis továbbra is szűkülést tapasztal, miközben a nemzetközi piackutató cég adatai szerint Magyarországon szeptemberben és októberben több autó kapott rendszámot, mint egy évvel korábban.

Pénzcentrum | 2007. augusztus 25. 08:00

Fillérekért lenyomoznak bárkit! Mit mennyiért tudhatsz meg?

Újabb slágerszegmens körvonalazódik az amerikai gazdaságban, mely az emberi kíváncsiság mellett a technológiai fejlődés és az internet keltette bizalmatlanságra épít. Nincs szó másról, mint arról, hogy egyre többen szeretnek komolyabban utánanézni annak, kivel kerülnek tartós, kölcsönös függésen alapuló kapcsolatba. Legyen szó munkaerő felvételről vagy társkeresésről, esetleg egy ingatlan bérbeadásáról, a világhálón bárkit lenyomoznak párezer forintnak megfelelő összegért!