28 °C Budapest

Címke: netrisk casco (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. július 23. 12:50

A biztosítási díjak is nőttek az elmúlt félévben

Az online biztosítási piacon az elmúlt hat hónapban nőttek az átlagdíjak, pedig az elmúlt években inkább a díjak csökkenése volt megfigyelhető. "Kérdés, hogy ez a törés csak az új biztosítói teher egyszeri hatása, vagy egy hosszabb távú trendforduló első jele" - mondta el Sebestyén László, a Netrisk.hu vezérigazgatója a kedden tartott sajtótájékoztatón. Az alkusz bejelentette azt is, hogy a banki termékek összehasonlítását lehetővé tévő szolgáltatással bővült a Netrisk.hu tevékenységi köre. Az online biztosítási alkuszcég oldalain így ezentúl folyószámla- és hiteltermékek mellett hitelkártyákat és banki megtakarítási lehetőségeket is összehasonlíthatnak az ügyfelek.

Pénzcentrum | 2011. március 11. 10:17

Havi hatezer alatt a casco átlagdíja: a hitel után is érdemes fizetni

Januárban tovább csökkent a casco biztosítások átlagdíja a Netrisk.hu biztosítási portálon. A szerződéses évfordulón cascót váltók átlagosan kevesebb mint évi 70 ezer forintért kötötték újra szerződésüket, ami mintegy fele az öt-hat éve még 130 ezer forintos átlagos tarifának. Az idei áresés a tavalyi kötelező biztosítási szezonban felélénkült árverseny következménye.

Pénzcentrum | 2010. november 18. 08:14

Zuhanás! Dugovics Tituszként rántotta magával a cascót a kötelező

A kötelező biztosítások árának rekordmértékű esése magával rántotta a casco biztosítások díját is: az év közben még 90 ezer forint feletti átlagdíj a kötelező kampányban eddig megkötött casco szerződéseknél 40 ezer forintra zuhant vissza.