11 °C Budapest

Címke: közúti veszélyeztetés (20 cikk)

Pénzcentrum | 2010. augusztus 21. 15:02

Várható volt, bekövetkezett! Ráadásul pont Abramovicsék utcájában

Mint arról a Pénzcentrum.hu a múlt héten beszámolt (Olyan kocsikkal jönnek Dubajból nyaralni, hogy mindenkinek leesett az álla), egymást érik a méregdrága sportkocsik London utcáin. Megbecsülni is nehéz az arab országokból érkező Ferrarik, Lamborghinik és Bugattik számát. A sebességhatárokra fittyet hányó ifjak miatt csak idő kérdése volt, hogy mikor következik be egy komolyabb baleset, bekövetkezett. Az Emirátusokból érkezett két letartóztatott férfi csak annyit, mondott, hogy "Jól van, jól van, minden kár ki lesz fizetve!".

MTI | 2010. január 13. 09:02

Szabad a buszsáv az autósok előtt

A BRFK kedd esti kommünikéje alapján a buszsávokat kizárólag a közlekedési rendőrök jelzése alapján lehet használni a sztrájk ideje alatt - írja az MTI.

Pénzcentrum | 2009. május 29. 12:17

Ember a GPS ellen: tragédiába torkollhat a verseny

Egy tanulmány szerint az autósok 40 %-a kihívásnak veszi a GPS által feltüntetett becsült utazási időt és akár a megengedett sebesség átlépése árán is azon belül próbálnak célba érni. Óva intenek azonban, hogy a navigációs rendszer legyőzése egyrészt a szabályok megszegésével jár, másrészt veszélyezteti a közlekedésben résztvevőket.

Pénzcentrum | 2008. december 16. 09:45

Dohányt üldöztek, marihuánát fogtak a pénzügyőrök

A Vám-és Pénzügyőrség Központi Járőrszolgálat Parancsnoksága munkatársai Tokaj körzetében végeztek ellenőrzést. Egy magyar rendszámú Opelt akartak ellenőrizni, azonban a sofőr a pénzügyőr karjelzésére megállás helyett megfordult és elhajtott az ellenkező irányba. A következő ellenőrzési ponton sem állt meg a pénzügyőr jelzésére, őt csaknem elgázolva menekült tovább. Az újabb ellenőrzési ponthoz érkezve a pénzügyőr karjelzésére megállt, majd hirtelen tolatásba kezdett, így összetörte a mögötte haladó járőrautót.

Pénzcentrum | 2008. július 23. 16:50

Milliárdos fejlesztés a Csepeli Szabadkikötőben!

A Csepeli Szabadkikötő területén zajló intermodális fejlesztés készültségi foka elérte a 70%-ot, a kikötő próbaüzeme megkezdődött. A Csepeli Szabadkikötő RO-RO termináljának korszerűsítése 2007 augusztusában kezdődött és 2008 őszén fejeződik be. A projektfejlesztés több területre épül: Ro-Ro kikötőépítés, partfalépítés, mederkotrás és a közforgalmú kikötői státuszhoz kapcsolódó vasúti pályaépítés, amelyek a közforgalmú kikötői kapacitásnövekedést szolgálják.

Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem