Címke: kémény megszüntetése (13 cikk)

Pénzcentrum | 2012. szeptember 6. 09:32

Eltörlik a családi pótlékot és csökkentik a nyugdíjat?

Megismerték a kormánypárti képviselők az IMF követeléseit; a honatyák szerda este Sárváron kaptak tájékoztatást a feltételekről - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet. A Népszabadság szerint Orbán Viktor ma ismertetheti az ezekre adandó kormányzati válaszokat.

Pénzcentrum | 2011. május 27. 12:02

Vállalkozók, figyelem! Törlik a céged, ha nem adod be a mérleget

Május 30-ig kell elküldeniük a vállalkozásoknak az egyszerűsített mérlegbeszámolókat az Ügyfélkapun keresztül a Céginformációs Szolgálatnak - figyelmeztet az adóhatóság. A társaságok korábban lazán vették ezt a kötelezettséget, voltak, amelyek évekig nem nyújtottak be mérleget. Most viszont már kemény szankciókra számíthatnak.

Pénzcentrum | 2011. április 18. 04:44

Orbánék nyugdíjreformja: végre itt vannak a részletek!

A kormány az Európai Uniónak elküldött konvergencia programban részletezte, hogy a hét - Széll Kálmán tervben már bemutatott - kiemelt területen milyen intézkedésekkel kívánja elérni a kitűzött költségvetési egyenleg javulását. Most megmutatjuk a mindennapokat leginkább befolyásoló intézkedéseket.

Pénzcentrum | 2009. február 12. 09:00

Idén minden más lesz: az autófinanszírozás is!

Kemény év vár a hazai autófinanszírozási piacra. Nem csak a várható új autó eladások drasztikusan alacsony száma miatt, de az egyes devizanemekben jelentősen csökkenő finanszírozási volumen, és a PSZÁF szigorúbb előírásai kedvezőtlenül érintik a piacot.

Pénzcentrum | 2008. november 25. 11:45

Még hogy nem eshetnek a lakásárak?

Amióta ingatlanpiaci válságról jönnek hírek a nagyvilágból azóta hallhatjuk, hogy bezzeg nálunk nem eshetnek az árak, nincs lufi ami kipukkadjon, mert olcsóbbak vagyunk mint a környező országok, itt nálunk nem szórták felelőtlenül a pénzt a bankok a hitelezésbe, és ehhez hasonlók. Hogy igaza lesz e a szakértőknek, vagy sem azt majd meglátjuk. Mi minden esetre felhívnánk néhány dologra a figyelmüket.

Pénzcentrum | 2006. augusztus 15. 11:30

Kemény szavak: akiket becsapott a kormány...

A kiigazító program miatt az idén a megszokottnál is keményebb bértárgyalások várhatók ősszel, mivel a munkaadók és a munkavállalók képviselői egyaránt úgy érzik, a kormány becsapta őket.

Pénzcentrum | 2004. szeptember 20. 09:12

Csányi kőkemény, Gyurcsány hajthatatlan - valamilyen formában biztosnak tűnik a bankok extra adóztatása

"A kormány nem fogja sem átdolgozni, sem visszavonni a pénzügyi vállalkozások nyereségadójának 16-ról 24 százalékra történő emeléséről szóló döntését" - nyilatkozta a hétvégén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelölt az OTP pénteki kemény hangú nyilatkozatára reagálva a Népszabadságnak. Csányi Sándor, a hazai bankrendszer össznyeresége közel felét adó OTP Bank első embereként a

CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem