27 °C Budapest

Címke: general electric magyarország (13 cikk)

Pénzcentrum | 2011. február 15. 11:32

800 ezer forintos ösztöndíjra lehet pályázni

A GE Foundation és az Institute of International Education (Nemzetközi Oktatási Intézet (IIE) immár kilencedik alkalommal hirdeti meg a Scholar-Leaders ösztöndíjprogramot. A program célja, hogy a részt vevő diákok vezetői képességeit fejlessze, illetve, hogy hozzájáruljon egy nemzetközi szinten is piacképes új vezető generáció képzéséhez. Az egyetemek legjobb hallgatóinak toborzását és kiválasztását szigorú nemzetközi módszerek alapján végzik. A program lehetőséget nyújt a támogatott diákoknak arra, hogy ne csak a szakterületükön, hanem társadalmi értelemben is vezetőkké válhassanak.

Pénzcentrum | 2010. május 24. 11:02

Nyugdíjba küldenék a McDonald's vörös hajú bohócát

Véglegesen nyugdíjazná a McDonald's gyorsétteremlánc reklámfiguráját egy, a tisztességtelen vállalati magatartás ellen fellépő amerikai non-profit szervezet, a bostoni székhelyű Corporate Accountability International (CAI).

Pénzcentrum | 2009. október 30. 09:02

GE-leépítés: félhetnek a beszállítók is

A General Electric szerdán jelentette be, hogy 2698 dolgozót bocsát el magyarországi gyáraiból, és bezárja váci üzemét, valamint egyik nagykanizsai részlegét. Mindez a GE-vel beszállítóként, szolgáltatóként együttműködő cégeket is súlyosan érintheti -olvasható a pénteki Népszabadságban.

Pénzcentrum | 2008. február 25. 05:40

Egy garantált befektetés: mindig a legtöbbet kapod a pénzedért!

Már a tavalyi évben is megjelentek tőke-és hozamgaranciát nyújtó befektetési egységhez kötött (unit-linked) termékek a hazai piacon. Azonban az igazi "dömping" az idei évben várható. A kockázatos piacok felé egyre nyitottabb hazai befektetők igényeit remek üzlet kiszolgálni, főleg, ha a legmagasabb hozam elérésével és magas likviditással kecsegtetjük őket. Gyakran elég egy szárnyaló kínai piac bemutatása és máris mindenki zsebében érzi a mesés hozamokat, a költségek pedig a feledés homályába merülnek.

Pénzcentrum | 2007. november 12. 15:18

Ismét tőkegarantált életbiztosítások az OTP Garanciától

Az OTP Garancia Biztosító az elmúlt években már több alkalommal kínált korlátozott ideig elérhető, különböző befektetési stratégiákat követő portfóliókat legnépszerűbb unit-linked termékéhez, a Generáció Életbiztosításhoz.

Pénzcentrum | 2005. augusztus 31. 11:43

Mobil kereskedelem: elég a szóból?

A mobil kereskedelem sok tekintetben különbözik a klasszikus értelembe vett e-business üzletektől. A mobília ma még elsősorban közvetítő szerepet játszik a bankok és szolgáltatók közötti forgalomban, és viszonylag kevés a SIM kártyával fizethető áruféleség. Az alábbi írás a nyomtatott Számítástechnikában jelent meg. Mindennek ellenére a piacelemzők nem kételkednek abban, hogy az

Pénzcentrum | 2004. március 3. 08:22

Richard Pelly távozik a Budapest Bank éléről!

Richard Pelly, a Budapest Bank Rt. (BB) vezérigazgatója a BB hét végi dolgozói értekezletén bejelentette távozását a bank éléről - írja mai számában a Napi Gazdaság. Pelly, aki több mint hat évet töltött Magyarországon, április végén távozik az országból, s pályafutását a General Electric Consumer Finance (GECF) angliai szervezetében folytatja. A Napi beszámolója szerint a hétvégi

Pénzcentrum | 2004. március 2. 09:03

GE: csökkent hazánk relatív vonzereje - vidéki beruházások

Szini Istvánnal, a General Electric vezető magyarországi képviselőjével és igazgatósági elnökével készített interjút a Magyar Hírlap, melyből kiderül, hogy bár Magyarország továbbra is vonzó az anyacég számára, relatíve azonban csökkent vonzereje. Szini szerint kezd beszűkülni a hazai munkaerőpiac, egyes munkahelyekre nagyon nehéz munkaerőt találni. Példakánt említette a GE vezetője azokat az

Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem