Kiderült, kiktől vásárolhatunk Budapest új csúcspiacán: elképesztő a lista
Mint arról beszámoltunk nemrég, a történelmi Corvin Palace első emeletén nyílik meg idén a Time Out Market Budapest
Mint arról beszámoltunk nemrég, a történelmi Corvin Palace első emeletén nyílik meg idén a Time Out Market Budapest
Van étel, amelyben a méreganyag ezerkétszázszor halálosabb a ciánnál, egyetlen tűhegyni adag is elég belőle.
Május végén megjelentek a hazai topéttermek pénzügyi beszámolói, melyek alapján utána jártunk hogy fut Rácz Jenő, Sárközi Ákos, vagy Mizsei Jani "konyhája".
A hazánkat körülvevő országok közül a román és horvát konyha emelkedik ki, a szerbeket hajszállal előzi a magyar ízvilág.
A magyar határtól délre, Szerbia északi részén található a Vajdaság (Vojvodina) nevű, jelentős magyar lakossággal büszkélkedő tartomány, nagyszerű fúziós konyhával.
Mióta világ a világ, az egyik legősibb, sajnos ma már kihaló félben lévő mesterség, egyben életforma a pásztori foglalkozás, de milyen jókat ettek...
Megindult a toborzás a legnagyobb, Vörösmarty téri karácsonyi vásárba Budapesten.
A Covid által már alaposan megcibált ágazat újabb, talán még nehezebb kihívások elé néz ezekben a hónapokban.
Északkelet-Magyarországon a határnál nem ér véget a magyar kultúra, Kárpátalja lakosságának 12%-a ma is magyarnak vallja magát.
Regionális továbbképzésekkel szeretné támogatni az amúgy is hiányos balatoni munkaerő megtartását a most induló Balatoni Gasztroakadémia.
Az őszi vidéki kirándulásokon a wellness élmények, városnézés mellett sokan keresik a gasztronómiai kalandokat is.
Annak jártunk most utána, merre keresi most a legtöbb magyar a gasztrokalandot? Hol, mely éttermekben fordul meg a legtöbb belföldi vendég, illetve összeállítottuk mi is a toplistánkat, a HelloVidék kedvenc éttermeivel!
A gasztronómiai élményekre épülő vakációk már régóta népszerűek. Folyamatosan növekvő érdeklődést tapasztalható a „gasztro-vakációk” iránt.
Itthon is egyre nagyobb teret hódít a gasztroturizmus. Sokan nem is sejtik, hogy már idehaza is egy teljes iparág épült rá erre a fogyasztói igényre. Szakértők segítségével járjuk körbe a témát.
Nyugati béreket és egyediséget kínál a vidéki gasztroforradalom - árulta el a HelloVidéknek Csapody Balázs, a Kistücsök séfje. A balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa, a Pannon Gasztronómia Akadémia elnöke beszélt a gasztronómia jelenéről, jövőjéről, nehézségeiről és lehetőségeiről is.