15 °C Budapest

Címke: duna takarék (21 cikk)

Pénzcentrum | 2013. április 24. 14:17

Kiderült: ennyit keres Majka

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka az utóbbi évek legkeresettebb hazai előadói közé emelkedett, májusban például mindennap színpadra áll. Fárasztó, de megéri: zenésztársaival majd hétmillió forintot kaszál havonta. Mutatjuk, hova teheti Majka a megkeresett milliókat.

Pénzcentrum | 2012. augusztus 10. 08:06

Albérletet keresel? 200 ezer forintot is spórolhatsz évente

Szeptembertől sok ezer friss egyetemista és főiskolás kezdi meg új életét gólyaként. Sokuknak pedig - akik nem eddigi lakhelyükön tanulnak tovább - kell mihamarabb lakhatási megoldást találniuk. Kiemelten fontos tehát ebben az időszakban, milyen ingatlant is választ valaki. Górcső alá kell venni az áron túl, többek között az ingatlan elhelyezkedését, állapotát, komfortfokozatát, s jövőbeni fenntartási költségeit is - derül ki az FHB legfrissebb ingatlanpiaci elemzéséből.

Pénzcentrum | 2012. május 4. 09:49

Hitelezés Magyarországon - Jelentkezzen konferenciánkra!

A csalódások és megrázkódtatások hónapjain van túl a magyar bankszektor. Bár a legnagyobb sokkokon talán már átesett a piac minden szereplője, a növekedés motorjai egyelőre alig látszódnak. Befagyott hitelezéssel, folyamatos alkalmazkodási kényszerrel a növekedési lehetőségek beszűkülésével küzdenek a hitelintézetek. Mindezek fényében vajon milyen mértékben képes betölteni a bankszektor a magyar gazdaság zavartalan működéséhez és várva várt fellendüléséhez szükséges közvetítő szerepét? Hol az alkalmazkodás határa és hogy fog kinézni az ágazat a következő években? Kit és hogyan hiteleznek a jövőben?

Nagy Bálint | 2012. március 2. 14:27

Kiknek jár kedvezményes lakáshitel az OTP-nél?

Az új otthonteremtési támogatásoknak köszönhetően kismértékben bővülő ingatlanhitelezésre számít 2012-ben az OTP Bank - hangzott el a társaság mai napon tartott sajtótájékoztatóján. Az eseményen a bank szakemberei rámutattak: a lakossági öngondoskodás alacsony szintje miatt az otthonteremtés lehetőségét továbbra is nagymértékben befolyásolják a piacon elérhető hitellehetőségek. A pénzintézet sajtótájékoztatóján bemutatták továbbá az OTP Csoport nemrég indult ingatlanközvetítő társaságát is, mely a közelmúltban kezdte meg működését.

Pénzcentrum | 2011. június 21. 16:02

Megérheti az árfolyamrögzítés? Válaszolt a szakértő

Amióta ismertek a kormány Otthonvédelmi Akciótervének részletei, az árfolyamrögzítéssel kapcsolatban sok szakember (köztük az MNB is) óvatosságra inti a lakosságot ennek a lehetőségnek a kihasználását illetően. A Duna House Hitel Centrumának vezetője, Veisz István is osztozik ezekkel a véleményekkel, hiszen aki ezt a mentőövet választja és a felszabadult tőkét fogyasztásra fordítja, várhatóan rosszabb helyzetben fogja találni magát az árfolyamrögzítés időszakát követően, mint amilyenben most van.

Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM