Autót sorsol a Citibank a nullaforintos bankszámlások között

2010. április 21. 15:32

Továbbra is kiemelt figyelmet fordít a Citibank egyik vezető termékére, a Nullaforintos Bankszámlára. A két éve bevezetett bankszámla-termék már az induláskor sikeresnek bizonyult az ügyfelek körében, sőt 2009-ben a Nullaforintos Bankszámlával rendelkező ügyfelek száma 80%-kal növekedett.

A pénzintézet szakemberei szerint ez a növekedés egyrészt arra utal, hogy nő a lakosság érzékenysége a folyószámlához kapcsolódó banki költségek tekintetében, másrészt igazolta az Év bankja választáson már két alkalommal az év lakossági számlacsomagja díjat nyert Nullaforintos Bankszámla létjogosultságát, hiszen az előzetes felmérések azt mutatták, hogy a folyószámlákhoz kapcsolódó banki költségek akár az évi 50 ezer forintot is meghaladták egyes pénzintézeteknél.

A bank 2009-ben több olyan ajánlattal rukkolt elő, amelyekkel a számla nyújtotta előnyöket (a bank nem számít fel számlavezetési díjat, illetve hogy az összes hazai forinttranzakció minden csatornán keresztül ingyenes) továbbiakkal egészítette ki. Egy újabb (a magyar piacon a maga nemében egyedülálló) innováció keretében 0,5%-os készpénz-visszatérítési ajánlattal, másrészt egy magas látra szóló kamatkínálattal igyekezett a Nullaforintos Bankszámlát még vonzóbbá tenni.

A számlanyitásra ösztönzés 2010-ben is folytatódik, hiszen a pénzintézet most a Forma-1-es futamhoz kapcsolódó ajánlattal állt elő, melynek keretében a nyertes új Citibank számlavezető ügyfél egy Alfa Romeo MiTo tulajdonosa lehet.

A 2010. április 1. és június 21. között futó akció sajátossága leginkább abban rejlik, hogy a promócióban nemcsak az az új ügyfél vehet részt, aki 0 Ft-os, vagy más lakossági folyószámlát nyit a Citibanknál, hanem annak a Citibank számlavezető ügyfélnek is van lehetősége az autó megnyerésére, aki új számlanyitó ügyfelet ajánl.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az autót végül az az ügyfél nyeri, aki a június 27-ei valenciai Forma 1-es futam leggyorsabb versenykörét a legpontosabban tippeli meg SMS-ben. A részvétel további feltételei, hogy az újonnan megnyitott Citibank számlára a promóciós időszakban legalább 100 ezer forint egyösszegű jóváírás érkezzen és az ügyfél számlaegyenlege 2010. június 30-án meghaladja a 100 ezer forintot.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2024. április 17. 21:41
Az Eurostat ábrája arról, hogy melyik uniós ország mennyit költ az egészségügyre a GDP arányában. (M...
Bankmonitor  |  2024. április 17. 16:56
Az új lakásfelújítási támogatás jóval többek számára elérhető, mint a korábbi otthonfelújítási progr...
MEDIA1  |  2024. április 17. 15:09
Korábban bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor köreiből származó pénzekből érkezett néhány évvel ezelőt...
Holdblog  |  2024. április 17. 08:21
Egyelőre nem utal válsághelyzetre a GDP 73 százalékára duzzadt költségvetési hiány, de a további ela...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem