31 °C Budapest

Autót sorsol a Citibank a nullaforintos bankszámlások között

2010. április 21. 15:32

Továbbra is kiemelt figyelmet fordít a Citibank egyik vezető termékére, a Nullaforintos Bankszámlára. A két éve bevezetett bankszámla-termék már az induláskor sikeresnek bizonyult az ügyfelek körében, sőt 2009-ben a Nullaforintos Bankszámlával rendelkező ügyfelek száma 80%-kal növekedett.

A pénzintézet szakemberei szerint ez a növekedés egyrészt arra utal, hogy nő a lakosság érzékenysége a folyószámlához kapcsolódó banki költségek tekintetében, másrészt igazolta az Év bankja választáson már két alkalommal az év lakossági számlacsomagja díjat nyert Nullaforintos Bankszámla létjogosultságát, hiszen az előzetes felmérések azt mutatták, hogy a folyószámlákhoz kapcsolódó banki költségek akár az évi 50 ezer forintot is meghaladták egyes pénzintézeteknél.

A bank 2009-ben több olyan ajánlattal rukkolt elő, amelyekkel a számla nyújtotta előnyöket (a bank nem számít fel számlavezetési díjat, illetve hogy az összes hazai forinttranzakció minden csatornán keresztül ingyenes) továbbiakkal egészítette ki. Egy újabb (a magyar piacon a maga nemében egyedülálló) innováció keretében 0,5%-os készpénz-visszatérítési ajánlattal, másrészt egy magas látra szóló kamatkínálattal igyekezett a Nullaforintos Bankszámlát még vonzóbbá tenni.

A számlanyitásra ösztönzés 2010-ben is folytatódik, hiszen a pénzintézet most a Forma-1-es futamhoz kapcsolódó ajánlattal állt elő, melynek keretében a nyertes új Citibank számlavezető ügyfél egy Alfa Romeo MiTo tulajdonosa lehet.

A 2010. április 1. és június 21. között futó akció sajátossága leginkább abban rejlik, hogy a promócióban nemcsak az az új ügyfél vehet részt, aki 0 Ft-os, vagy más lakossági folyószámlát nyit a Citibanknál, hanem annak a Citibank számlavezető ügyfélnek is van lehetősége az autó megnyerésére, aki új számlanyitó ügyfelet ajánl.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az autót végül az az ügyfél nyeri, aki a június 27-ei valenciai Forma 1-es futam leggyorsabb versenykörét a legpontosabban tippeli meg SMS-ben. A részvétel további feltételei, hogy az újonnan megnyitott Citibank számlára a promóciós időszakban legalább 100 ezer forint egyösszegű jóváírás érkezzen és az ügyfél számlaegyenlege 2010. június 30-án meghaladja a 100 ezer forintot.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 22. 14:06