33 °C Budapest

Autót sorsol a Citibank a nullaforintos bankszámlások között

2010. április 21. 15:32

Továbbra is kiemelt figyelmet fordít a Citibank egyik vezető termékére, a Nullaforintos Bankszámlára. A két éve bevezetett bankszámla-termék már az induláskor sikeresnek bizonyult az ügyfelek körében, sőt 2009-ben a Nullaforintos Bankszámlával rendelkező ügyfelek száma 80%-kal növekedett.

A pénzintézet szakemberei szerint ez a növekedés egyrészt arra utal, hogy nő a lakosság érzékenysége a folyószámlához kapcsolódó banki költségek tekintetében, másrészt igazolta az Év bankja választáson már két alkalommal az év lakossági számlacsomagja díjat nyert Nullaforintos Bankszámla létjogosultságát, hiszen az előzetes felmérések azt mutatták, hogy a folyószámlákhoz kapcsolódó banki költségek akár az évi 50 ezer forintot is meghaladták egyes pénzintézeteknél.

A bank 2009-ben több olyan ajánlattal rukkolt elő, amelyekkel a számla nyújtotta előnyöket (a bank nem számít fel számlavezetési díjat, illetve hogy az összes hazai forinttranzakció minden csatornán keresztül ingyenes) továbbiakkal egészítette ki. Egy újabb (a magyar piacon a maga nemében egyedülálló) innováció keretében 0,5%-os készpénz-visszatérítési ajánlattal, másrészt egy magas látra szóló kamatkínálattal igyekezett a Nullaforintos Bankszámlát még vonzóbbá tenni.

A számlanyitásra ösztönzés 2010-ben is folytatódik, hiszen a pénzintézet most a Forma-1-es futamhoz kapcsolódó ajánlattal állt elő, melynek keretében a nyertes új Citibank számlavezető ügyfél egy Alfa Romeo MiTo tulajdonosa lehet.

A 2010. április 1. és június 21. között futó akció sajátossága leginkább abban rejlik, hogy a promócióban nemcsak az az új ügyfél vehet részt, aki 0 Ft-os, vagy más lakossági folyószámlát nyit a Citibanknál, hanem annak a Citibank számlavezető ügyfélnek is van lehetősége az autó megnyerésére, aki új számlanyitó ügyfelet ajánl.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az autót végül az az ügyfél nyeri, aki a június 27-ei valenciai Forma 1-es futam leggyorsabb versenykörét a legpontosabban tippeli meg SMS-ben. A részvétel további feltételei, hogy az újonnan megnyitott Citibank számlára a promóciós időszakban legalább 100 ezer forint egyösszegű jóváírás érkezzen és az ügyfél számlaegyenlege 2010. június 30-án meghaladja a 100 ezer forintot.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. július 1. 08:28
Ezekben a napokban lett 15 éves a Paprika Studios, Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb televíziós mű...
KonyhaKontrolling  |  2022. július 1. 07:45
Vannak olyan dolgok, amelyekért az emberek szinte bármit hajlandóak megadni, az ezekre épülő piacoko...
Holdblog  |  2022. július 1. 05:00
Tudom ez a cím kevésbe kattintásvadász, mint a témában született két közelmúltbeli írás a Telexen. K...
Kasza Elliott-tal  |  2022. június 30. 22:15
Közműcég részvényem nincsen, és az ilyeneket nem is a magas infláció idején érdemes venni, de ahogy...
Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 1. péntek
Tihamér, Annamária
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?