2020. július 7. kedd Apollónia

Kirabolta a szállóvendéget a takarítónő: nem örülhetett sokáig a pénznek


Több mint kétmillió forintot lopott el az egyik tatai hotel takarítónője egy vendégtől. A nő a rokonaira bízta a pénzt, de hamar elkapták a rendőrök.

Egy tatai hotelből lopott több mint kétmillió forintot takarítás közben az egyik alkalmazott. A nyomozók a pénz nagy részét megtalálták és lefoglalták, a tettest gyanúsítottként kihallgatták. Az eset még február elején történt, a nő kétmillió forintot talált takarítás közben az egyik szobában, a pénzt eldugta a ruhájába, majd hazavitte - írja a 24.hu.

Az otthonában megszámolta, majd a megőrzését egy rokonára bízta. A meglopott vendég csak akkor vette észre a lopást miután elutazott. Két nap múlva tett feljelentést a Tatai Rendőrkapitányságon. A tatai nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a vértesszőlősi nőt, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nő beismerte a bűncselekményt, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók az ellopott pénzt 55 ezer forint híján lefoglalták és kedden visszaadták a tulajdonosának.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Ennyit keresnek a magánklinikákon dolgozók: belestünk a hivatalos papírokba
Milliárdokat hagynak a betegek a magánklinikákon évente.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS