16 °C Budapest
Nem lesz kijárási tilalom szenteste: itt vannak a kormány döntései

Nem lesz kijárási tilalom szenteste: itt vannak a kormány döntései

2020. december 21. 11:39

Felfüggesztik a kijárási tilalmat december 24-én éjjel - jelentették be az Operatív Törzs tájékoztatóján.

December 24-én estétől 25-én reggelig felfüggesztik a kijárási tilalmat - jelentette be Kiss Róbert rendőr alezredes az Operatív Törzs sajtójátékoztatóján.

Karácsonykor megmarad az a szabály, hogy 10 főnél többen nem gyűlhetnek össze egy helyen, de a 14 év alatti gyerekek nem számítanak bele a 10 főbe

-mondta el Kiss Róbert.

Müller Cecília a tájékoztatón azt kérte, hogy ne tekintse senki lazításnak a rendeleteket, mert a járvány változatlanul zajlik. Ez egy lehetőség, amivel a biztonság megtartása mellett lehet élni, a tisztifőorvos mértékletességet és átgondoltságot kért a családoktól.

Hozzátette: december 25-étől visszatérnek a szenteste előtti szabályok.

A kormány friss döntése szerint Magyarországra sem engednek be repülőket az Egyesült Királyságból a mutálódott vírustörzs terjedése miatt - azt nem tudni, hogy ezmeddig lesz érvényben de az üzleti utakra is vonatkozik a tilalom

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A karácsonyi szabályok közben a kormány Facebook-oldalán is megjelentek:

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?