19 °C Budapest

Élet- és otthonbiztosítás az AXA-nál

Pénzcentrum
2011. június 12. 09:00

Gondoskodjon az Ön számára legfontosabb dolgokról a világ egyik legnagyobb biztosítójánál!


A 80-as években alapított AXA Csoport ma már az egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltató, a biztosítás területén a világ vezető márkája, 60 országban több mint 95 millió ügyfél bizalmát élvezve.

Magyarországon az AXA Csoport széleskörű, integrált pénzügyi szolgáltatásokat kínál tagvállalatain, az AXA Bank Europe SA. Magyarországi Fióktelepén, az AXA Biztosító Zrt-én, az AXA Önkéntes Egészségpénztáron, az AXA Önkéntes és Magánnyugdíjpénztáron keresztül. A 2011. január 1-jei adatok szerint az AXA csoport Magyarország hazánkban több mint 750 000 lakossági és vállalati ügyfelet szolgál ki az egész országot lefedő értékesítési csatornái, pénzügyi tanácsadói, ügyfélcentrumai, franchise partnerei, ügynökei, illetve telefonos call centerében és online.

A több mint 25 éves múltra visszatekintő AXA büszke arra, hogy ilyen rövid idő alatt a világ meghatározó pénzügyi szolgáltatójává tudott válni. Az AXA pontosan tisztában van az előtte álló komoly kihívásokkal a pénzügyi öngondoskodás területén, különösen a mai változó, bizonytalan világban és felelősségteljes, megbízható, ugyanakkor újító szellemű piaci szereplőként arra törekszik, hogy másképp / mint mások mottójához híven Ügyfeleit az élet minden szakaszában támogassa.

E folyamatosan változó kihívásokra és az elmúlt években kialakult gazdasági válságra válaszul alakította ki az AXA Biztosító Zrt. rendszeres díjfizetésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítását, az Univerzumot is, amely széleskörű kockázati fedezetet és akár a nehéz időszakokhoz is rugalmasan alkalmazkodó, hosszú távú megtakarítást kínál.

Az Univerzum a rugalmas megtakarítások mellett életbiztosítási fedezetet, többféle balesetbiztosítási fedezetet, sőt néhány egészségbiztosítási fedezetet is magába foglal. Az Univerzum több olyan kiegészítő funkciót tartalmaz, amely segíthet kiküszöbölni a befektetési egységekhez kötött életbiztosítási termékekre korábban jellemző, a megtakarítások értékében bekövetkező nagyfokú ingadozásokat. Bár a díjfizetés pénzneme forint, az ügyfelek eldönthetik, hogy a megtakarításaikat milyen devizában kívánják tartani, és a nagyfokú rugalmasságot tovább erősíti, hogy a biztosító költségmentesen hajtja végre az egyes eszközalapok közötti átváltásokat.

Az AXA Csoport annak érdekében, hogy ügyfelei részére valóban teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújthasson, 2011 áprilisától Pillér otthonbiztosítás nevű lakásbiztosítással is belépett a hazai vagyonbiztosítási piacra, ezzel - meglévő utasbiztosítási portfóliói mellett - tovább szélesítette nem-életbiztosítási palettáját a magyar piacon. A Pillér otthonbiztosítás három, egymáshoz képest egyre bővülő fedezetet tartalmazó biztosítási csomagot kínál, amelyet további kiegészítő biztosítások tesznek teljessé.

Az Univerzumról és a Pillér otthonbiztosításról további információkat talál a www.axa.hu oldalon.

(x)

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 17. 18:50
Dömötör fordult a bírósághoz, mert szerinte az Alfahír megsértette a jó hírnévhez fűződő személyiség...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Kiszámoló  |  2022. május 17. 12:43
A múltkori Wise fiaskó után kerestem valami számlacsomagot, ahonnan olcsón/ingyen tudok utalni, a vé...
MNB Intézet  |  2022. május 17. 10:15
Fizetnénk-e azért, hogy szén-dioxid-kibocsátásunk káros hatásait ellensúlyozzuk? Egy kutatás szerint...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?