16 °C Budapest

Műholdas tévé 2.0! (x)

Pénzcentrum
2011. december 21. 09:57

Európában elsők között Interaktív Sat TV néven új, interaktív szolgáltatásokkal kiegészült műholdas tévészolgáltatás indult hazánkban.

A T-Home, Magyarországon először, 2011. december 1-től új interaktív lehetőségekkel kibővített műholdas tévészolgáltatást indított. Az internetkapcsolat segítségével igénybe vehető interaktív kényelmi funkciókat már azok is élvezhetik, akik eddig nem érhették el a T-Home IPTV szolgáltatását.
Az IPTV-hez hasonló kényelmi funkciókat, digitális hang és képminőséget, széles, akár HD-minőségű csatornaválasztékot stb. biztosító műholdas tévé előfizetői számára igazi újdonság, hogy Archív TV kínálatból is válogathatnak: így a szolgáltatásban lévő csatornák meghatározott tartalmai, ha esetleg valaki elfelejtette volna felvenni, 72 órán belül műsorszámonként, vagy előfizetéses konstrukcióban utólag is megtekinthetők. Mindezek - valamint természetesen az elektronikus műsorújság (EPG), a felvétel, a megállítás, a gyerekzár, a kép a képben, a keresés és az [origo] funkciók - mellett hamarosan a Sony Pictures filmjeivel kibővített Videotéka (VoD), valamint a népszerű YouTube internetes felület is elérhetők lesznek.


A szolgáltatás igénybevételéhez - a hagyományos Sat TV szolgáltatáshoz szükséges eszközökön kívül - speciális vevőegységre, valamint hálózati digitális elosztóra, továbbá minimum 1 Mbit/sec garantált letöltési sebességgel rendelkező T-Home internet szolgáltatásra van szükség: az interaktív szolgáltatások a normál internet-hozzáférésen keresztül működnek.
A 2011. december 1-től előfizethető interaktív tévészolgáltatásra előfizető T-Home ügyfeleknek az Alap csomag havi díja, 2 év hűséggel mindössze 1900 forintba kerül a meglévő T-Home internet-, és telefon-előfizetés mellé. Ráadásul a vállalat a szolgáltatás bevezetésekor - akciós ajánlatként - minden új, 1 vagy 2 éves hűségidővel rendelt Interaktív Sat TV csomagot 0 Ft telepítési díjjal nyújtja, továbbá a létesítéstől számított egy hónapig a havidíj is 0 Ft. Mindemellett a Prémium opció minden új Interaktív Sat TV mellé az első hónapban 0 Ft-ért vehető igénybe, valamint minden új 1 vagy 2 éves hűségidővel rendelt Interaktív Sat TV csomagra vonatkozóan 7 darab, meghatározott film az előfizetés részeként elérhető a Videotékából, amelyek 2012. január 13-ig tekinthetőek meg.
További információ, illetve részletes feltételek a www.t-home.hu oldalon olvashatók.

(x)

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm