14 °C Budapest

Új, olcsóbb tabletek jöhetnek

Pénzcentrum
2011. július 15. 12:02

Eddig augusztusról szóltak a hírek, most októberre csúszott az Amazon tabletjének a megjelenése. A Wall Street Journal informátorai szerint ekkor dobják piacra az iPad riválisát, merthogy a világ legnagyobb online kereskedelmi cége annak szánja a saját márkás tabletet - írja az Index.

Az Amazon még mindig nem kommentálja az értesüléseket a tabletjéről, amit tudunk, az Jeff Bezos vezérigazgatótól ered, néhány hónappal ezelőtt említette, hogy készül a tablet és még az idén piacra dobják. Amit még sejteni vélnek a bennfentesek, hogy kilenc inches lesz a gép, Android fut rajta, nem lesz rajta kamera. Állítólag a most bemutatott tablet nem saját dizájn lesz, egy ázsiai beszállító alakítja ki a külsejét. Azonban az Amazon dolgozik saját dizájnú tableten is, melyet jövőre dobnak piacra.

 

Tablet
Egyre nagyobb számban választanak tablet gépeket azok, akik személyi számítógépük mellett szeretnének egy kisebb egyszerűbb gépet használni levelezésre, böngészésre. Ezen a piacon eddig a netbookok voltak a nyerők, de a fizikai billentyűzettel rendelkező eszközök érájának véget vethet az idei év.

A hónap elején még olyan pletykákat lehetett hallani, hogy már augusztusban bemutatják, ez nem is mond ellen a mostani hírnek, hogy októbertől lesz kapható. A cég számára ugyanis valószínűleg az a legfontosabb, hogy még a karácsonyi szezon előtt megvásárolható legyen az Egyesült Államokban.
hirdetés

A cég tabletjével kapcsolatban magasak az elvárások, sokan a Kindle-hez hasonló sikereket várnak az Amazontól. Az Amazonnak már most nagyon sok olyan szolgáltatása van, melyek kitűnően illeszkednek majd a tablethez, ilyen a Cloud Drive, Cloud Player, Amazon mp3, Kindle - ezek többsége azonban egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Az árazásról még semmit nem tudni, sem arról, hogy hova pozicionálja a cég a tabletet. Elemzők szerint megvan a piaci ereje ahhoz, hogy olcsóbban adja, mint az iPad. Ráadásul a vásárlók várják is az olcsóbb alternatívákat.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06