2020. augusztus 8. szombat László

Jöhetnek az ingyen repjegyek: már csak néhány évet kell várni


A Ryanair vezérigazgatója szerint nem kizárt, hogy 5-10 éven belül ingyenesen kínáljanak repülőjegyeket.

Akár ingyen repjegyeket is osztogathatnak a jövőben a légitársaságok - mondta Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója egy repülésügyi konferencián. Ma a fapados társaságok elsősorban a repülőjegyekből és a plusz szolgáltatások díjaiból élnek, azonban ez hamarosan megváltozhat.

Nagyobb mértékű adócsökkentés után ugyanis már nem kizárt, hogy ingyen is kaphassunk jegyeket.

A légitársaság vezére szerint erre nem is feltétlenül kell sokat várni, akár 5-10 éven belül elérhetők lesznek az ingyenjegyek. Mivel a reptéren az utasok étkeznek és vásárolnak, az ebből befolyó pénzen és a reptéri illetéken osztozkodhatnak a jövőben a repterek a légitársaságokkal. Persze a nagy, központi reptereken, mint a Heathrow ez nem lesz elérhető O'Leary szerint, viszont a kisebb, fefutóban lévő légikikötőkben ez hamarosan bevált gyakorlat lehet.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.