Kaposvar, Hungary - August 11, 2012: Vodafone store on August 11, 2012 in Kaposvar, Hungary. Vodafone controls 22.84Aaa of Hungarian mobile phone market (2012).

Óriási áresés a Vodafone-nál: így neteznek most féláron az élelmes magyarok

2023. augusztus 28. 11:26

A korábbi években megnövekedett érdeklődést tapasztalt a Vodafone Magyarország vezetékes szolgáltatásai iránt az iskolakezdés időszakában, ezért a vállalat az új tanévkezdetben a növekvő ügyféligényre reagálva, fél évig fél áron teszi elérhetővé otthoni internet szolgáltatásait. A kedvezmény 2023. augusztus 15. és 2023. október 31. között megkötött új, határozott idejű lakossági internetelőfizetés esetén automatikusan aktiválódik.

A Vodafone Magyarország információi szerint az augusztus-szeptemberi időszakban számottevően megnőtt az érdeklődés az otthoni internet és TV szolgáltatások iránt. Ennek hátterében főként az iskolakezdés áll: az új tanév beköszöntével több családban felmerül az igény a vezetékes internet szolgáltatás igénybevételére – annál is inkább, hiszen a frissen egyetemre került diákok önálló életet kezdenek, ezzel új, önálló ügyfélként lépnek a telekommunikációs piac fogyasztói közé.

Erre a megnövekedett igényre reagál a vállalat: minden újonnan megkötött otthoni internet vagy internet és TV előfizetés esetén az első 6 hónapban 50% kedvezményt biztosít az internetszolgáltatás díjából. A kedvezmény 2023. augusztus 15. és 2023. október 31. között megkötött új lakossági internetelőfizetés esetén automatikusan aktiválódik, majd a fél év leteltével a szolgáltatás a szerződésben foglalt alapáron lesz elérhető. A tanévkezdést támogató kedvezmény csak határozott időre szóló új előfizetés esetén vehető igénybe a Net L és Gigabit Net csomagokkal, e-Pack szolgáltatással együttvéve. A kedvezmény időtartamáig a villámgyors Gigabit Net otthoni internet csomag 3495 Ft/hó áron érhető el.

A frissen bevezetett kedvezmény mellett további kiváltságokban részesülhetnek az új Vodafone ONE előfizetők is, hiszen a szolgáltató 2023. augusztus 15-től azon meglévő mobil ügyfeleknek, akik új otthoni internetelőfizetést kötnek, 15 napra szóló korlátlan belföldi mobil adatot kínál. Mindezek mellett a cég WiFi pótló szolgáltatása az Internet Pro díjcsomagokban állandó szolgáltatásként is elérhető, a Super WiFi jelerősítő eszközzel pedig az ingatlan távoli pontjain is megbízható lehet az otthoni internet, amelyet szintén szolgáltatásként biztosít ügyfeleinek a szolgáltató.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm