11 °C Budapest
Online form to register personal info and data to web site with mobile phone. Person typing information to internet document, survey or questionnaire with smartphone. Customer registration to website.

Drasztikus változás jön a Vodafone-nál: ez minden mobilos előfizetőt érint

2023. június 2. 16:34

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja

Mobilnet XXL néven új hordozható mobilinternet tarifacsomagot vezetett be a Vodafone Magyarország lakossági ügyfelei számára, amely korlátlan belföldi adatforgalmat biztosít az ország szinte bármely pontján. Újításával a szolgáltató kivezette korábbi díjcsomagjai közül a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat. A hordozható mobilinternet portfolió megújításával, és az új díjcsomag bevezetésével a szolgáltató lehetőséget biztosít ügyfeleinek a korlátlan internet nyújtotta előnyök élvezetére olyan területeken is, ahol a vezetékes szolgáltatás nem érhető el - közölte a vállalat.

Azok a lakossági ügyfelek, akik tablethez, laptophoz vagy más hordozható eszközhöz igényelnek internetelérést, ezáltal két díjcsomag közül, a belépő szintű Digitális Jólét Alapcsomag 5GB és az új 4990 Ft/hó áron elérhető Mobilnet XXL korlátlan belföldi adatkeretű díjcsomag közül választhatnak a Vodafone Magyarország hordozható mobilinternet kínálatából.

A hordozható mobilinternet előnye, hogy a kizárólag internetes adatforgalmat biztosító kártyák bármilyen SIM-képes eszközzel, így tabletekkel, WiFi hotspotokkal is működnek, és szerelés vagy technikusi segítség nélkül, azonnal létrehozzák a nem helyhez kötött internetkapcsolatot.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azon lakossági előfizetőknek, akik hordozható mobilinternet szolgáltatásuk mellett otthoni vezetékes szolgáltatással is rendelkeznek, a szolgáltató Vodafone ONE ajánlata keretében további különleges kedvezményeket és előnyöket is kínál.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm