Human hand holding remote control changing Channels with television set.

Meglepetés premierek a Disney+-on: örülhetnek a StarWars és a zenerajongók!

2022. szeptember 8. 14:01

Ma, szeptember 8-án tartja a Disney+ a Disney+ Dayt, amikor is hatalmas akciók és premierek vették kezdetét. A már korábban bejelentettek mellett a jelek szerint ízelítőt kapunk a legújabb StarWars sorozatból, illetve a K-Pop szerelmesei is örülhetnek: jön a BTS-nek a koncertfilmje.

A „BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE - LA" a Los Angeles-i SoFi Stadionban 2021 végén (november 27-28. és december 1-2.) megrendezett BTS-koncert élő előadását mutatja be. A koncertfilmben a GRAMMY®-jelölt zenekar „Dynamite", „Butter" és „Permission to Dance" című slágereit tartalmazza. A BTS – a „Bangtan Sonyeondan” rövidítése, ami magyarul „Golyóálló cserkészcsapatot” jelent –, egy dél-koreai fiúzenekar, amely 2013 júniusában debütált, és azóta rajongók millióinak szívét hódította meg világszerte. A BTS tagjai: RM, Cn, SUGA, J-Hope, Jimin, V és Jung Kook. A koncertfilmet a Den of Thieves produkciós cég készítette a Borderless Film közreműködésével, a film producere pedig HYBE volt.

Szeptember 21-én lesz az „Andor” sorozat premierje: a Disney+-ra az első három epizód kerül fel aznap. Mától pedig egy ízelítőt is lehet látni a sorozatból. Az „Andor” a Star Wars-galaxis új perspektíváját tárja fel Cassian Andor küldetésére és az általa elért változásokra összpontosítva. A sorozat a Birodalom ellen fellángoló lázadás történetét mutatja be, és azt, hogyan csatlakoznak a harchoz a különböző bolygók. Cassian egy veszélyekkel, csalárdsággal és intrikákkal teli korszakban indul el azon az úton, amely lázadó hőssé teszi őt.

Cassian Andor szerepében Diego Luna látható, továbbá a sorozatban olyan elismert színészek is szerepelnek, mint Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller és Fiona Shaw. A vezető producerek: Athleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna és Michelle Rejwan. Továbbá, Tony Gilroy a sorozat vezető írója és kreatív producere is.

A Disney+ Day kínálata várva várt világpremiereket tartalmaz a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a The Simpsons és még sok más filmes produkciótól. A Disney+ streaming platformra érkező új tartalmak között szerepelnek a következők: a Marvel Studios-tól „Thor: Szerelem és mennydörgés”; Pinokkió”; új epizód az „Amazon: Ügyvéd” című sorozatból; „Verdák az utakon”; „Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése”; „Felnőtté válás”. Továbbá, „Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval”; „Tierra Incógnita”; „Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés” ; „Esküvői szezon”, „Mike” és az „Üdvözlet a klubban”, ami egy új rövidfilm „A Simpson családtól”.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Disney+ Day alkalmából, akik szeptember 8-tól kezdődően szeptember 20-a reggel 8:59 percig előfizetnek a Disney+-ra – legyen szó új vagy visszatérő előfizetőkről –, azoknak mindössze 599 forintért lesz elérhető a Disney+ az első hónapban. A Disney+ Day számos izgalmat tartogat az előfizetők számára, ugyanis a szeptember 8-án új filmek, sorozatok kerülnek fel a Disney+-streaming platformra, valamint további kedvezmények is várják az előfizetőket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm