Man using smartphone in sofa. Man chatting with friend on mobile phone messaging app.

Itt vannak a Yettel friss tarifacsomagjai: vajon jobban járnak a Telenor korábbi ügyfelei?

2022. március 5. 16:07

Számos újdonságot kínál lakossági ügyfeleinek a Yettel – korábban Telenor, amely március 1-től már új néven működik tovább. Az új név és arculat mellett a cég a lakossági szolgáltatásait is megújította.  A most érkezett, korlátlan belföldi mobilnetet tartalmazó csomagokhoz csoportos kedvezmények is igénybe vehetők, valamint új feltöltőkártyás tarifák is indulnak.

Az új számlás lakossági tarifák egyik újdonságát jelentik a korlátlan belföldi adatkeretet tartalmazó Yettel Prime csomagok. Ezek között már 9990 forintos havidíjtól elérhető a korlátlan belföldi adatmennyiség (e-Komfort csomaggal, készülékvásárlás nélkül, 11 hó hűséggel); illetve akár sebességkorlátozás nélkül is igénybe vehető a korlátlan adatkeret, már  a Yettel 5G hálózatán is.

A Yettel Prime tarifacsomagokhoz számos előny automatikusan jár. Többek között a Prime-ügyfelek a csak számukra elérhető 0 Ft-os készülékajánlatok mellett új készülék Prime-tarifával való vásárlásakor 30 napos elállási lehetőséget és cseregaranciát vehetnek igénybe, a telefonos ügyfélszolgálaton pedig gyorsított ügyfélkiszolgálásban részesülnek.

A különböző felhasználói igényeket kiszolgálva három Prime tarifa érhető el:

  • a Yettel Prime csomag korlátlan belföldi adatforgalmat és havi 250 perc belföldi beszélgetést kínál;
  • a Yettel Prime Plus csomag a korlátlan belföldi adatforgalom mellett korlátlan belföldi beszédperceket is nyújt;
  • a Yettel Prime Max csomag pedig korlátlanságot ad a belföldi beszédpercek és SMS terén is, továbbá a korlátlan adatkeret sebességkorlátozás nélkül vehető igénybe.

A korábban is létező csoportos kedvezmények mostantól Prime csoport néven érhetők el. Amennyiben egy ügyfélszám alatt legalább két aktív és hűségben lévő Prime-tarifával rendelkezik az előfizető, Prime csoportot alakíthat: az ebbe bevont tagok belföldön egymást 0 forintért hívhatják, valamint a Prime-tarifások havidíj-kedvezményben is részesülhetnek.

Eltérő igényekre eltérő új lehetőségek

Legyen szó akár sok beszélgetésről vagy sok netezésről, különböző felhasználói igényekre kínálhatnak megoldást a Yettel XS, Yettel S Net és Yettel S Talk tarifacsomagok, 3GB, valamint 20GB tarifában foglalt belföldi adatmennyiséggel. A Yettel S Talk korlátlan belföldi beszédperceket is kínál már akár havi 6990 forintos havidíjért. Az új tarifacsomagokhoz megvásárolható kiegészítő adatjegyek is megújulnak: a 3 és 15 GB-os adatjegyek mellett korlátlan adatkeret is vásárolható 8490 forintért, 30 napos és megújuló formában is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az új lakossági tarifacsomagok mindegyikével elérhető a Yettel 5G-szolgáltatása is, amennyiben az ügyfél 5G lefedettségi területen tartózkodik és 5G-képes készülékkel és SIM kártyával rendelkezik.

Új feltöltőkártyás ajánlatok

A szolgáltató kártyás tarifái is megújultak Yettel Feltöltőkártyás és Yettel Feltöltőkártyás Expressz néven, amelyek belföldön 25 forintos perc- és SMS-díjat kínálnak. Újdonság, hogy már a kártyásoknak is elérhető korlátlan belföldi adatkeret és korlátlan belföldi hang napi és 5 napos formában; az első, legalább 1500 forintos feltöltést követően pedig egy napos korlátlan mobilnetet kapnak. Továbbá, ha a Yettel-alkalmazásban vásárolnak adat- és hangjegyet, valamint 2 in 1 csomagot, azok árából 10% kedvezményt kapnak, illetve minden, applikáción keresztül történő feltöltést követően további egy napos korlátlan mobilinternetet használhatnak, amely az aktiválást követő naptári nap éjfélig vehető igénybe belföldön.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem