34 °C Budapest
Budapest, 2024. február 16.Osváth Zsolt (Zshow Time) beszél az Odakint most szörnyek járnak - kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartott tüntetésen Budapesten, a Hõsök terén 2024. február 16-án. A demonstrációt civilek, online tartalomgyártók szervezték. MTI/Koszticsák Szilárd

Tovább bővül ZSHOWtime Zsolti étterembirodalma: itt nyílik a legújabb pesti luxuslángosozó

2024. május 22. 19:31

Osváth Zsolt, ismertebb nevén ZSHOWtime Zsolti új vállalkozásb kezd, lángosozót nyit Budapesten. A részletekről legújabb videójában számolt be az influenszer. Az árakról egyelőre nem árult el részleteket, de nem valószínű, hogy olcsóbb lesz majd, mint a Balatonnál.

Lángosozót nyit ZSHOWtime Zsolti. A videóban elhangzottak szerint a nyitásra már most szombaton sor kerül. Az étteremből házhozszállítás is elérhető lesz.

Lángos mellett házi szörpöket, pálinkákat, kézműves söröket és napi levest is vásárolhatnak majd a vendégek. A lángoskínálat is igen széles lesz - a klasszikusokon kívül lesznek töltött és édes lángosok is.

A Nagy Lángos névre keresztelt étterem május 25-én nyitja meg kapuit a budapesti Wesselényi utca 30. szám alatt, ráadásul az első 100 sajtos-tejfeles lángos ingyenes lesz.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

 
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem