13 °C Budapest
Az Ötöslottó 4. játékheti nyerőszámainak sorsolása 2023. január 28-án a Duna TV Szerencseszombat című műsorában.

Az Ötöslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

2023. január 28. 19:18

Kihúzták az Ötöslottó 2023/4. heti nyerőszámait, a sorsolást ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat az ötös lottón, így az 5. héten 2 milliárd 500 millió forint lesz majd a tét.

Élőben közvetítettük az Ötöslottó sorsolását; az ötös lottó, Joker nyerőszámaiért, és természetesen a nyereményekért görgess lejjebb.

Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

20; 51; 54; 59; 86.

KATT! Zombikór: ez a gombafaj robbanthatja ki az újabb világjárványt?

A 4. játékhéten nem volt telitalálat az ötös lottón, így az 5. héten 2 milliárd 500 millió forint lesz majd az Ötöslottó várható főnyereménye.

További nyeremények:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

  • 4 találat: egyenként 2 411 060 forint
  • 3 találat: egyenként 26 385 forint
  • 2 találat: egyenként 3 110 forint

Jokerszám: 800794

A 2023/4. játékhéten sem volt telitalálat a Jokeren, így az 5. héten 180 millió forint keresi majd gazdáját a Joker játékon.

Hol a legolcsóbb bevásárolni Magyarországon?

A Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös kutatást indít. A kutatás keretei között végső fogyasztókat kérdezünk meg, véleményük szerint mely élelmiszerlánc üzleteiben tudnak a legolcsóbban és mely lánc üzleteiben tudnak a legdrágábban bevásárolni. A kérdőív mindenki számára nyitott, bárki kitöltheti azt. Az űrlap kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, mindössze egy lényegi kérdést tartalmaz a demográfiai jellegű kérdések mellett. Kérjük, töltsd ki a kérdéssorunkat!

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?