14 °C Budapest
Television streaming, TV broadcast. Multimedia wall concept.

Ezek voltak a legnézettebb sorozatok, filmek a HBO Max-on 2022-ben: te mindegyiket láttad?

2023. január 11. 12:00

Kalandos egy éve volt a magyar HBO-nak, hiszen az HBO Go-ból HBO Max lett, ráadásul a fejlesztések nem értek véget: még az idén át fog alakulni a felület. Az HBO Max ugyanis mostantól magában foglalja többek között a Discovery, Animal Planet, TLC és az olimpiai játékokat is.

Az elmúlt egy év leforgása alatt óriási változásokon ment keresztül a magyar HBO: március 8-án az addigi HBO Go-ból HBO Max lett, amivel nemcsak a felület lett sokkal felhasználóbarátab - hiszen megérkeztek a 4K-s filmek, illetve 5 különböző fiókot is létrehozhatunk - de sokkal több tartalmat is kaptak az előfizetők, mint eddig. Hangzott el az HBO Max sajtótájékoztatóján.

Az HBO Max azonban az idén is óriási változásokkal készül: január 1. óta ugyanis Warner Bros. Discovery csatornáról beszélhetünk, ami magában toglalja többek között a CNN-t, a TLC-t, Discovery-t és az Eurosportot is. Utóbbi pedig azért fontos, mert a nyári olimpiai játékok közvetítési jogát az Eurosport, és ezzel a WB szerezte meg.

Az első negyedév pedig filmekben és sorozatokban is gazdag lesz: bemutatásra kerül a Last of us, a Perry Mason, a White House Plumbers és az Utódlásnak is érkezik a következő évada. De a True Detective is érkezik egy új évaddal, amiben Jodie Foster lesz a főszereplő, de láthatjuk Elizabeth Olsen főszereplésével készült Love & Death is. Végül és nem utolsó sorban bemutatásra kerül majd A Híd című magyar valóságshow, amit Romániában forgattak a nyáron. Ez az HBO Max első realityje.

Természetesen a Cinematrix, a Discovery és a HGTV műsorára is érkeznek majd új tartalmak, illetve az ID tévére is érkezdnek új, truecrime sorozatok.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Discavery+-t és az HBO Max-ot a tervek szerint már az idén elkezdik összevonni. Amerikában ez a folyamat már idén elindult, azonban Magyarországon ez csak 2024-ben várható. A sajtótájékoztatón elmondták, hogy tervezik a sportközvetítések streamelését is.

Ezek voltak a legnézettebb filmek és sorozatok az HBO Max-on

A sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy mik voltak 2022-ben a legnézettebb filmek és sorozatok, ahol hazánkban tarolt a magyar gyártású A besúgó című sorozat, ami mindössze 3 hónapig volt látható az oldal kínálatán. A Besúgót egyébként az idén érkező Skyshowtime-on tudjuk megnézni majd.

A legnézettebb filmek az HBO Max-on

  1. Düne
  2. Batman
  3. Legendás állatok és megfigyelésük: Dumbledore titkai
  4. Az elveszett város
  5. Gucci-ház
  6. Uncharted
  7. Elvis
  8. Mátrix: Feltámadások
  9. Venom 2.
  10. Örömapa

A legnézettebb sorozatok az HBO Max-on

  1. A sárkányok háza
  2. A besúgó
  3. Trónok harca
  4. Eufória
  5. Rick&Morty
  6. A szolgálólány meséje
  7. Utolsó lépcsőfok
  8. Agymenők
  9. Jóbarátok
  10. Fehér lótusz

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem