Közéleti kártyajáték lehet a hazai közösségi finanszírozás egyik jelentős sikere

Közéleti kártyajáték lehet a hazai közösségi finanszírozás egyik jelentős sikere

2022. december 16. 21:02

A provokatív, kiszámíthatatlan kimenetelű hazai fejlesztésű kártyajáték a Brancson indult kampányában egy hónapon belül elérte a teljes célösszeget. Reális esélyük van arra, hogy a bejáratott nemzetközi platformokon is jellemző, akár többszáz százalékos eredményt elsőként itthon is elérjék.

A TRUMPIFY ME kártyajáték alapötlete 2020-ban született meg az amerikai elnökválasztási folyamathoz kapcsolódó baráti beszélgetésekben. Akkor merült fel az, hogy a demokratikus választási folyamatokhoz, a politikai és gazdasági történésekhez, valamint a média működéséhez kapcsolódó fogalmak, köznapi viccelődések megjelenhetnének egy kártyajátékban. Ezt az alapötletet fejlesztették az alkotók módszeresen tovább, bízva abban, hogy ha nekik és a barátaiknak tetszett, akkor másnak is fog.

Mitől különleges a Trumpify me?

A kártyapartik során teljesen új akciókártyákkal játszhattok, olyanokkal, amilyenekkel egyetlen más játékban sem találkozhattatok még. Bizonyos helyzetben még egy kis csalás is belefér. Azonos akciókártyák eltérő számban előfordulnak mind arany, mind pedig ezüst háttérrel. Vigyázat, nem minden kártya az, aminek hátulról látszik! A nem hagyományos dobókocka tovább kavarja a kiszámíthatatlanságot a játékban. A profit jótékonyságra megy!

Ennek a játéknak a megvalósulásához mindenképpen szükség van papírra. Így használnunk kell természeti erőforrásokat, de szeretnénk törleszteni is. Az a tervünk, hogy a kampányból befolyó összeget – a nyomdai költségek levonása után fennmaradó részt – felajánljuk a Magyar Faápolók Egyesülete részére, azzal a céllal, hogy Magyarország két legidősebb fájának az ápolására, megóvására fordítsa

- emelték ki az alkotók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai az 5. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/5. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 6. héten 484 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 6. hétfő
Dorottya, Dóra
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?