34 °C Budapest
Közéleti kártyajáték lehet a hazai közösségi finanszírozás egyik jelentős sikere

Közéleti kártyajáték lehet a hazai közösségi finanszírozás egyik jelentős sikere

2022. december 16. 21:02

A provokatív, kiszámíthatatlan kimenetelű hazai fejlesztésű kártyajáték a Brancson indult kampányában egy hónapon belül elérte a teljes célösszeget. Reális esélyük van arra, hogy a bejáratott nemzetközi platformokon is jellemző, akár többszáz százalékos eredményt elsőként itthon is elérjék.

A TRUMPIFY ME kártyajáték alapötlete 2020-ban született meg az amerikai elnökválasztási folyamathoz kapcsolódó baráti beszélgetésekben. Akkor merült fel az, hogy a demokratikus választási folyamatokhoz, a politikai és gazdasági történésekhez, valamint a média működéséhez kapcsolódó fogalmak, köznapi viccelődések megjelenhetnének egy kártyajátékban. Ezt az alapötletet fejlesztették az alkotók módszeresen tovább, bízva abban, hogy ha nekik és a barátaiknak tetszett, akkor másnak is fog.

Mitől különleges a Trumpify me?

A kártyapartik során teljesen új akciókártyákkal játszhattok, olyanokkal, amilyenekkel egyetlen más játékban sem találkozhattatok még. Bizonyos helyzetben még egy kis csalás is belefér. Azonos akciókártyák eltérő számban előfordulnak mind arany, mind pedig ezüst háttérrel. Vigyázat, nem minden kártya az, aminek hátulról látszik! A nem hagyományos dobókocka tovább kavarja a kiszámíthatatlanságot a játékban. A profit jótékonyságra megy!

Ennek a játéknak a megvalósulásához mindenképpen szükség van papírra. Így használnunk kell természeti erőforrásokat, de szeretnénk törleszteni is. Az a tervünk, hogy a kampányból befolyó összeget – a nyomdai költségek levonása után fennmaradó részt – felajánljuk a Magyar Faápolók Egyesülete részére, azzal a céllal, hogy Magyarország két legidősebb fájának az ápolására, megóvására fordítsa

- emelték ki az alkotók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 16. kedd
Valter
29. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem