2020. augusztus 15. szombat Mária

Medveveszély Budapesten: nem tréfa, itt látták a fenevadat


A XII. kerületi önkormányzat Facebookon közölt információi szerint medvét láttak csütörtök este a Jánoshegyi és a Tündérhegyi út elágazásánál. Egy bocs is vele volt, együtt mentek be az erdőbe.

A bejelentést a Pilisi Parkerdő Zrt.-nek tették meg az erdőnél látott medvebocsról és medvemamáról. A Hegyvidéki Önkormányzat arra kéri a lakosságot, hogy amíg a szakemberek ellenőrzik a bejelentés valóságtartalmát, addig a Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény kezelésében lévő területen fokozott figyelemmel járjanak el.

A Pilisi Parkerdő és Normafa Park szakemberei szerint kevés az esély arra, hogy a bejelentő valóban medvéket látott, de mivel száz százalékig ez nem zárható ki, arra kérik a kirándulókat és a környék lakóit, hogy ha medve jelenlétére utaló jeleket látnak, jelentsék.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.