2020. szeptember 18. péntek Diána

Pécsről indult hódító útjára a híres magyar máka: 25 éve sikert sikerre halmoz


Még 1994-ben egy pécsi alagsori műhelyben indult az a kreatív vállalkozás, ami a KLOÉ nevet viseli és azóta országos és nemzetközi szinten is ismert márkává nőtte ki magát, legyen szó esküvői ruháról vagy mindennapi darabokról. 

Alapítóját, arcát és a divattervezőt (akiről a márka a nevét is kapta), Klotz Editet akkor is ugyanaz vezérelte, mint ma: az az öröm, amit egy-egy kézzel készített ruha adhat, ami számára az igazi ajándék. A folyamatosan változó gazdasági környezetben azonban nem könnyűek a mindennapok, ám a hitelesség, megbízhatóság, pontosság, korrektség és minőség örök érvényű garanciát biztosít a sikerhez.

Nem csak munka, hanem kikapcsolódás, öröm, hobbi és hivatás is egyben, mert mindig itt van velem és benne van a lelkem. Nem túlzás azt állítani, hogy ez az egész életem a család mellett.

Az 1990-es évek elején magyar divattervező olyan ritkának számított, mint a fehér holló. Editet leginkább a ruhakészítés ragadta meg, mint egy olyan, kreatív munka, ami során elindulunk egy sík anyagból, és a formák, ötletek alapján lesz belőle valami nagyon különleges és egyedi.

A teljes cikket elolvashatod a HelloVidék.hu oldalon.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.