Meglépte a magyar bank: fellélegezhetnek az ügyfelek

Meglépte a magyar bank: fellélegezhetnek az ügyfelek

2018. július 5. 09:00

Az előzetes terveknek mindenben megfelelően június 29. és július 5. között megtörtént az MKB Bank teljes körű digitális átállása - közölte közleményében a bank. Fennakadások viszont még lehetnek, kollégánk ma reggel, nem sokkal 9 óra előtt még nem tudott belépni a bank mobilalkalmazásába.

Az előzetes terveknek mindenben megfelelően június 29. és július 5. között megtörtént az MKB Bank teljes körű digitális átállása - közölte a bank. Az MKB Bank új digitális alaprendszeréhez kapcsolódó szolgáltatások a következő időszakban lépcsőzetesen épülnek be a pénzintézet napi, operatív működésébe.

Valószínűsíthető, hogy az ügyfélérdeklődés növekedése miatt az MKB Bank kommunikációs csatornái a következő napokban, időlegesen, a megszokottnál nehezebben lesznek használhatóak. Az MKB Bank minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy az ilyen nagyságrendű digitális rendszercserével együtt járó időszak a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon - írták közleményükben.

Kollégánk 8 óra 49 perckor még nem tudott belépni a mobilalkalmazásba

Noha kollégánk a bank mobilalkalmazásába még nem tudott belépni nem sokkal 9 óra előtt, az MKB NetBANKár már részben használható, ám tapasztalatunk szerint bizonyos funkciók még nem elérhetőek.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?