Bónusz, 13. havi, cafetéria: ezzel csábít a győri Audi

Pénzcentrum
2011. augusztus 22. 09:03

2013-ig mintegy 2100 új alkalmazottat vesz fel a győri Audi gyár. A munkavállalókat az egész ország területéről várják, s a sikeres állásinterjú után kiemelt juttatások mellett kötnek velük szerződést - írja a Napi Gazdaság.

Csaknem hétezer alkalmazottja van már a győri Audi Hungaria Motor Kft.-nek, amely az elmúlt időszakban havonta 50-100 új munkatársat vett fel a meglévő, illetve az új gyártási területekre, s 2013-ig 2100-zel gyarapszik a foglalkoztatottak száma − mondta a napilapnak Czechmeister Mónika, vállalati kommunikációs vezető.

Továbbra is keresik a szakképzett és tapasztalt munkavállalókat, beleértve az új járműgyártás kapcsán létrejövő részlegek, vagyis a prés-, a fényező-, illetve a karosszériaüzemek munkatársait. A gazdasági felsőfokú végzettségű szakembereket (műszaki mérnökök, közgazdászok) az ország egész területéről várják, míg a fizikai munkakörben foglalkoztatottakat főként Győrből és hetven kilométeres vonzáskörzetéből toborozzák.

A piaci trendekhez igazított béreket a kollektív szerződésben meghatározott időszakonként felülvizsgálják, emellett bónuszban is részesülnek a dolgozók, ami az alapbér 25 százaléka is lehet. A munkavállalóknak 13. havi bér is jár, továbbá 400 ezer forint értékű cafeteriajuttatásban is részesülnek.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?