Coronavirus COVID-19 computer generated image. cimlapi

Ettől retteg az EU biztosa: borzalmas következményei lennének egy újabb mutánsnak

2021. november 15. 20:06

Az új variánsok megjelenésével kapcsolatban nagyon elővigyázatosnak kell lennünk, és meg kell erősíteni a vakcinációt a kontinensen. Az új vírusvariánsok megjelenése valós veszélynek, de feltehetően ezek már nem okoznak akkora ütést a gazdaságnak, mint a korábbi variánsok.

Az új koronavírus-variánsok kisiklathatják az Európai gazdaságban látott növekedést az Európai Unió gazdasági biztosa szerint, a térségben ugyanis újra felfutottak az esetszámok.
 
 "Túl korai győzelmet hirdetni a pandémia felett" - mondta Paolo Gentiloni, az Európai Bizottság gazdaságpolitikáért és adózásért felelős tagja szerint arra reagálva, hogy a Bizottság jelentős GDP-növekedést vár idén az euróövezetben és az Európai Unióban - írja a Portfolio.  A Bizottság előrejelzése szerint az euróövezet és az EU gazdasági idén és jövőre is 5% körül nőhet.  

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25