Címke: villamos baleset (20 cikk)

MTI | 2014. június 30. 08:11

Hétfőtől újra teljes vonalán jár a kisföldalatti

Hétfőtől újra teljes vonalán jár a kisföldalatti, miután helyreállították a Mexikói úti végállomás közelében korábban megsérült födémet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este.

Pénzcentrum | 2013. július 4. 17:06

Életveszély az építkezésen: így kerülheted el a balesetet

Évről évre tucatnyi esetről hallani, amikor földmunkagépek gázvezetéket vagy villamos kábelt vágtak át, ezzel szolgáltatásszünetet és gyakran veszélyhelyzetet okozva. Ezek az esetek azonban megelőzhetők.

MTI | 2013. március 25. 23:36

Havazás: részleges határzár, korlátozzák a kamionforgalmat

Forgalomkorlátozást rendeltek el a 7,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek számára Baranya, Somogy és Fejér megyében, valamint az M7-es autópálya és az M7-es autóút teljes zalai szakaszán. Komárom-Esztergom megyében parkolókba terelik azokat a tehergépjárműveket, amelyek Fejér megyén mennének keresztül, és csak azokat engedik tovább, amelyek úti célja Fejér megye.

Nagy Bálint | 2013. február 22. 05:33

Lyukat égetett a villamosba a felsővezeték: a BKV szerint nincs gond

Ijesztő fotókat küldött szerkesztőségünkbe a Pénzcentrum.hu egyik hűséges olvasója. Február elején a 18-as villamos Széll Kálmán téri végállomásán egy leszakadt felsővezeték lyukat égetett egy forgalomban lévő szerelvénybe. Olvasónk szerint kész csoda, hogy egyetlen utast sem ért halálos áramütés. A Pénzcentrum.hu utánajárt az esetnek.