27 °C Budapest

Címke: tettlegesség (17 cikk)

Pénzcentrum | 2018. március 16. 13:00

Lesújtó jelentés: szétlopják a gyárakat a magyar melósok

Súlyos problémákkal kell szembenéznie a feldolgozóipari cégeknek. Tömegesen jelentek meg új, kvalifikálatlan munkavállalók a munkaerőpiacon, akik új problémákat hoztak magukkal: mindennapossá váltak a munkahelyi érdekkonfliktusok, a lopások, az agresszió. A helyzet felkészületlenül érte a vállalatokat, azonnali megoldásra van szükség.

Pénzcentrum | 2012. november 18. 19:02

Fejlemény nyugdíjügyben! Magyarok tízezrei reménykedhetnek - heti összefoglaló

Befogadta az Európai Parlament Petíciós Bizottsága a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalomnak a volt szolgálati nyugdíjak visszamenőleges megszüntetését kifogásoló panaszát - derül ki Erminia Mazzoni, a bizottság elnökének a szoli.eu honlapon közzétett leveléből. Az Európai Parlament várhatóan 2013 januárjában tárgyalja a volt korhatár alatti nyugdíjasok ügyét. Ez, és sok más érdekes/hasznos hír a Pénzcentrum.hu heti hírösszefoglalójában, 2012. 46. hetében.

Nagy Bálint | 2012. november 13. 05:01

Botrány a pesti lakótelepen - ezért verekedtek a lakók

Alig egy hete a XVIII. kerületi Havanna lakótelepen történtektől volt hangos a sajtó. Tettlegességig fajult ugyanis a helyzet, miután a nem fizető lakók miatt egy egész háztömbben korlátozták a lifthasználatot, s más szankciókat is kilátásba helyeztek. A Pénzcentrum.hu ezúttal annak járt utána, mennyire bevett gyakorlat ez, s mi védi a rendesen fizetőket?

Pénzcentrum | 2011. január 8. 14:02

Bunyó az ATM-nél: előztek, majd ütöttek-rúgtak

Verekedésbe torkollott a készpénzfelvétel az egyik dunaújvárosi nagyáruház parkolójában található ATM-nél a napokban. A bankjegykiadó automatánál várakozó sort két férfi megelőzte, majd amikor egy sorban álló ezt szóvá tette, megütötték és a kocsijába is belerúgtak.

Pénzcentrum | 2009. január 20. 13:51

Erőszak! BKV-ellenőröket vertek a bliccelők!

Pénteken egy ellenőrző munkáját végző nőt felökleltek a Milleniumi Kisföldalatti Kodály körönd megállójában, szombaton pedig az 1-es villamos vonalán ütöttek meg ököllel egy jegyellenőrt. Mindkét esetben jegy vagy bérlet nélkül utazó személy követte el a támadást. A BKV értetlenül áll a történtek előtt.

Pénzcentrum | 2008. november 21. 05:38

Késeléssé fajult a nyugdíjbotrány: sorra vadásszák le a politikusokat!

Emberek millióinál verte ki a biztosítékot, hogy az állami nyugdíjrendszer adatbázisának számítógépre történő felvitelekor rengeteg adat egyszerűen elveszett Japánban 1985-ben, így sokan attól tarthatnak, hogy a megérdemeltnél alacsonyabb nyugdíjat kapnak majd.

Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM