21 °C Budapest
Rickmansworth, Hertfordshire, England, UK - February 23rd 2022: Tesco groceries delivery van outside Tesco supermarket store

Ilyen nincs, brutál akciót robbantott a Tesco: mit lép erre az Auchan, Kifli, Spar?

2024. február 12. 13:45

Február 15. és 29. között ingyenes a kiszállítás a Tesco Otthonról felületén keresztül leadott rendelésekre. Az áruházlánc akciója a házhoz szállított és a személyesen átvett termékekre is vonatkozik.

Közleményében a Tesco azt is írta, hogy az online rendelés és házhoz szállítás lehetősége ma már több mint 870 település 2,7 millió otthona számára érhető el - ez a szolgáltatás épp az idén lett 10 éves. A Tesco 10 ezer forint feletti kosárérték esetén most két hétig ingyenessé teszi számukra a kiszállítást, alacsonyabb rendelési érték esetén pedig mindössze 750 forintos díjat számol fel. Az akció a 2024. február 15. és 29. között leadott és kiszállított rendelésekre vonatkozik.

A Tesco munkatársai a rendelési tételeket összekészítő áruházakból egészen az otthonok ajtajáig viszik az online, hipermarket árakon vásárolt termékeket a kiválasztott, akár egyórás időintervallumban. Ha azonban valaki nem szeretne otthonra rendelni, az Átvételi Pontok egyikére is kérheti az összekészített csomagot, akár a szállítási területen kívül is. Így elég csak odagurulni például munka után, a kollégák pedig segítenek a bepakolásban.

Aki esetleg február utolsó napján kapna észbe, és nem szeretné elszalasztani az ingyenes házhozszállítási lehetőséget, Aznapi Kiszállítással még kihasználhatja az akció nyújtotta előnyöket. Ilyen esetben reggel 9 óráig leadott rendelés esetén legkorábban a 14 órától elérhető szabad idősávokra kérhető a kiszállítás, míg 13 óráig elküldött bevásárlás esetén a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

Munkatársaink mára szerte az országban 33 áruházunkban készítik össze az online rendeléseket ugyanolyan gondossággal válogatva az árucikkeket, mint ha vásárlóink maguk pakolnának be a kosarukba. A webes, illetve mobilapplikáció felületén több mint 12 ezer termék közül lehet választani friss élelmiszertől a kisállat-felszerelésekig, s mindezt hipermarket árakon tehetjük meg. A Tesco Clubcarddal rendelkezők pedig automatikusan megkapják a rendeléseik után járó pontokat, ha Clubcard-számukat hozzáadják Tesco Online felhasználói fiókjukhoz. Remélem, hogy hamarosan induló akciónkkal még többen tapasztalják meg a kényelmes és olcsó bevásárlás élményét

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– mondta Martin Coulam, a Tesco Magyarország működési igazgatója.

A Tesco Online Club tagjainak a kampányidőszakon kívül sem kell kiszállítási vagy átvételi díjat fizetniük, ráadásul akár 4 héttel előre is rögzíthetik rendelésüket. A Tesco Otthonról szolgáltatás 2013-as indulása óta az áruházlánc több mint 5,5 millió online rendelést teljesített, a legtöbbet a budaörsi, illetve a budapesti Bécsi úti és Megaparkban lévő üzleteiből. A legnépszerűbb rendelési tételek toplistáján szerepel az ásványvíz, a pékáruk, a tej, a banán és az uborka.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem