21 °C Budapest

Címke: svájci órák (20 cikk)

Pénzcentrum | 2012. május 23. 08:28

303 felett is járt az euró, tovább zuhan a forint szerdán

A kedd késő este érkezett görögországi jelzések újra rontották a nemzetközi befektetői hangulatot, ami jelentős forintgyengülést váltott ki az éjszakai-illetve hajnali órákban. Az euró jegyzései így 300 fölé ugrottak, ahol utoljára négy hónapja jártak. Szerda délutánra megnyugodott a forint.

Pénzcentrum | 2012. május 14. 16:32

Lejtőn a forint: 293 az euró

A hétvégi görög fejlemények elrontották a hangulatot a nemzetközi piacokon. A forint határozottan gyengült a hétfő reggeli kereskedésben, amely fokozódott a délelőtti órákban, így közel háromhetes forintmélypont alakult ki. A fő aggodalmat a görögök eurózónából való esetleges kilépése és annak egyelőre beláthatatlan következményei jelentik.

Pénzcentrum | 2012. március 29. 12:03

Hirtelen esésnek indult a forint árfolyama

A reggeli viszonylagos stabilitás után kezdetben még erősödni tudott a forint, majd mivel a nemzetközi hangulat nem tudott javulni, sőt határozottan romlani kezdett: a forint esésbe kapcsolt.

Pénzcentrum | 2012. március 8. 08:57

Erősebb szinteken a forint csütörtökön

Kedvezőbb hangulatú reggelre ébredt a forint, a nemzetközi tőzsdéken megnyugodtak a kedélyek és a devizapiacokra is visszatért a bizakodás.

Pénzcentrum | 2012. március 7. 22:05

Alku: 20 millióig jár az árfolyamrögzítés

Kompromisszumot kötött a kormány a Bankszövetséggel az árfolyamrögzítés feltételeiről - értesült az Index. A lap úgy tudja, az egyezségre a Bankszövetség az esti órákban bólintott rá, a törvényt az új feltételek átvezetése után a parlament rövid időn belül elfogadhatja.

Pénzcentrum | 2012. január 5. 09:17

Megnőtt a pénzváltók forgalma, a norvég koronát is vesszük

A jelek szerint a lakosság is reagál a forint történelmi mélypontra zuhanó árfolyamára: a budapesti pénzváltóknál jelentős forgalomnövekedés tapasztalható, sokan váltják euróra, dollárra tartalékaikat.