13 °C Budapest

Címke: segélyszervezetek (20 cikk)

MTI | 2011. szeptember 9. 19:04

Akik százmilliárdokat kaszálnak a turizáson

Jótékonysági célokra adományozott használt ruhákat lopott, illetve szerzett meg csalással Nagy-Britanniában egy igen jól szervezett kelet-európai csoport, amelyet a brit rendőrség többhavi megfigyelés után most számolt fel.

Pénzcentrum | 2011. március 17. 14:02

Átverik az adakozókat: megszedik magukat a katasztrófán

Külföldi oldalak máris figyelmeztetnek bennünket, hogy körültekintően adakozzunk a Japán földrengés és szökőár áldozatainak. Minden nagy világméretű katasztrófa idején megjelennek a csalók, akik örömmel húzzák ki a pénzt a jó szándékú adakozók zsebéből. Mire figyeljünk, mielőtt a pénztárcánkba nyúlunk? - segít a Pénzcentrum.hu.

Pénzcentrum | 2010. május 19. 11:02

Tesco, METRO: milliós gyorssegély

A legnagyobb segélyszervezeteken túl az egyházak, a mobilszolgáltatók és a Tesco is segíti az árvízkárosultakat.

Pénzcentrum | 2010. január 11. 05:18

A tavalyi év legnagyobb pénzügyi botrányai

Ahogy a válság hatására elkezdett apadni a dolláróceán, úgy kerültek egyre-másra a felszínre a bűzös stiklik. Lássuk, honnan került elő a legnagyobb halom szennyes.

MTI | 2009. december 23. 10:32

25 tonna halat oszt szét a minisztérium

Fagyasztott, feldolgozott busára várja segélyszervezetek jelentkezését a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, amely Szabó Imre tárcavezető döntése értelmében közel 10 millió forint értékben 25 tonna balatoni halat adományoz karitatív szervezeteknek.

Magyar Hírlap | 2009. február 5. 09:15

Hárommilliárdnyi élelmiszersegély a rászorulóknak!

Az EU élelmiszersegély programjában hazánk 3 milliárd forintot fordíthat segélyezésre 2009-ben. Az egy év alatt a másfélszeresére növekedett keret által a legrászorultabb egymillió honfitársunk juthat hozzá liszthez, cukorhoz és tartós tejtermékhez.

Pénzcentrum | 2008. december 30. 05:38

Tesco hiper-adomány: 150 raklapnyi készletet szórtak ki!

Mintegy 60 millió forint értékben ajánlott fel ruhaneműt segélyszervezeteknek a Tesco-Global Áruházak Zrt. az idei karácsonyt megelőző időszakban. A 150 raklapnyi adomány a ruhaosztásban résztvevő szervezetek és intézmények részvételével nélkülöző családokhoz került.

Pénzcentrum | 2008. december 5. 15:00

Jótékony célt szolgálnak az elkobzott javak!

Nagy János, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának parancsnoka körülbelül 30 millió forint értékű ruhaneműt adott át jótékonysági célokra a XXI. kerületi vámáruraktárban. Az adományt a Karitatív Tanács tagjai, a legnagyobb jótékonysági szervezetek juttatják majd el a rászorultaknak.

Pénzcentrum | 2008. július 8. 11:00

Világméretű élelmiszerhiány! 50 millióval nőtt az éhezők száma...

Mindenki a saját pénztárcáján érezheti az élelmiszerárak gyors emelkedését, a Forbes magazin összeállította a tíz legnagyobb mértékben emelt alapvető élelmiszer listáját. A nemzetközi szervezetek szerint a bioetanol termelés, a magas üzemanyag-árak, a megnövekedett termelési költségek és a túlnépesedés mind-mind okai lehetnek élelmiszer-krízisnek.