30 °C Budapest

Címke: reorganizáció (20 cikk)

MTI | 2014. január 28. 08:34

Rengeteg pénzre pályázhatnak lakóházak, lakóközösségek

A 2014-2020-as uniós költségvetési ciklusban a lakosság is bekapcsolható az energiahatékonyságot eredményező beruházásokba - hangsúlyozta Németh Lászlóné. A nemzeti fejlesztési miniszter az energiaágazatban várható akvizíciókról, a közösségi közlekedés átalakításának folyamatáról is beszámolt, és megerősítette, jelentős változás már nem lesz az e-útdíj rendszerben, amelyet nem terjesztenek ki.

Nagy Bálint | 2013. december 26. 16:01

Hihetetlen megújulás Újlipótvárosban: vajon érdemes most lakást venni?

A folyamatosan változó városszövet dinamikáját pontosan követi a gazdasági és demográfiai szerkezet változása is. Jól látható ez az alapvetés az újlipótvárosi Pozsonyi út esetében is, amely jókora változáson esett át az elmúlt néhány évben.

Pénzcentrum | 2012. szeptember 7. 14:02

Drezdába is repülhetünk októbertől Budapestről

Megkezdte a jegyek árusítását új budapesti járatára az OLT Express német légitársaság. Az OLT október 16-tól hetente háromszor közlekedik a kelet németországi Drezda és Budapest között Fokker 100-as típusú repülőgépével - közölte a Budapest Airport.

Pénzcentrum | 2010. július 15. 13:02

Gyászoló kollégák: munkavégzés közben érte a céget halál

Még mindig az építőipar a legkockázatosabb iparág, de a gépjármű- kereskedelemben és bútorgyártásban tevékenykedő vállalatok kockázatossága is jelentősen megnőtt - áll a Dun & Bradstreet (D&B), nemzetközi cégminősítő legfrissebb elemzésében.

Pénzcentrum | 2010. július 15. 12:04

Orbán megvenné az MKB Bankot, "messzire rúgta a pöttyöst" (2.)

Az Orbán-kormány megvenné, a Bayerische Landesbank pedig eladná az MKB Bankot - erősíti meg a pénzügyi szektorban már hónapok óta keringő pletykát a Figyelő mai cikke. Úgy tudni azonban, az árban egyelőre nagy az eltérés a felek között, a bajor tartományi bank egymilliárd euró alatt nem válna meg leányától, Orbán Viktor viszont 300 millió eurónál többet nem adna érte.

MTI | 2010. május 18. 09:47

Már 2000 milliárdra rúgnak az APEH hátralékok

Az APEH hátralékállománya az elmúlt időszakban - a működő adózók hátralékának csökkenése mellett - számottevően emelkedett, és március végén elérte a 2.000 milliárd forintot, a behajthatatlanként nyilvántartott tartozásállomány meghaladja a 200 milliárdot - derül ki a hivatal állapotáról készült helyzetjelentésből.