24 °C Budapest

Címke: nemzetközi labdarúgó szövetség (21 cikk)

Pénzcentrum | 2019. június 20. 14:58

Elárulta, mennyit keres a 18-szoros magyar bajnok élsportoló

Buruczki Szilárd egy igazi legenda a magyar terepbiciklisek között. Tizennyolcszoros magyar bajnok, 2004-ben olimpiai kvótát szerzett a magyar csapatnak, 2008-ban pedig pótkerettag volt Pekingben. A Pénzcentrum Szilárd otthonában készített interjút az ország egykor elsőszámú terepbringásával. Az eredményekről nem kellett sokat kérdezni, a sportoló otthonában 3 fal volt tele a megszerzett serlegekkel. Interjúnkban elsősorban arról kérdeztük, hogy mennyire tud megélni egy élsportoló Magyarországon, ha olyan sportágat választ, ami nincs reflektorfényben. Mivel Buruczki már 40 éves, már túl van a pályafutása csúcsán: arra voltunk kíváncsiak, hogy miképp tud megélni egy egykori magyar élsportoló, amikor már kiöregedett a rendszeres versenyzésből.

Pénzcentrum | 2012. június 4. 05:28

Már most lehet tudni, ki nyer a foci Eb-n

A labdarúgás egy évszázada őrzi vezető helyét a legnépszerűbb sportágak mezőnyében. A Világ-és Európa-bajnokságok a foci szerelmesein túl a sport iránt nem annyira érdeklődő tömegekhez is szólnak, a döntők azon ritka események közé tartoznak, amelyekről az egész Föld beszél. Nem véletlen, hogy a szponzorok számára hatalmas lehetőséget kínálnak ezek az alkalmak, a rangos sportesemények ismertsége és márkaértéke a legnagyobb világcégeknek is óriási esélyt és persze nagyszabású befektetést is jelent: ők már előre borítékolhatóan nyernek a foci Eb-n.

Pénzcentrum | 2010. november 12. 05:25

A legbefolyásosabb magyarok: itt a lista!

A Forbes amerikai magazin idén is összeállította a 6,8 milliárd lakosságú Föld legbefolyásosabb 68 emberének listáját. A világ legbefolyásosabb embere eszerint Hu Csin-tao kínai elnök lett, aki letaszította a trónról az Egyesült Államok elnökét, Barack Obamat. De vajon ki lehet a legbefolyásosabb Magyarországon? A Pénzcentrum.hu listájából kiderül!

MTI | 2010. szeptember 3. 11:02

Kína felvásárolja a világot: mi áll a háttérben?

A sikeres fejlődés érdekében a kínai gazdaság mindazt megvásárolja külföldön, amire szüksége van. Fejlett országokban technológiát (esetenként komplett cégeket), fejlődő országokban nyersanyagokat szerez be milliárdos nagyságrendben.