1 °C Budapest

Címke: kgst piac (8 cikk)

Orosz Márton | 2010. november 30. 04:42

Feltámad a legendás magyar márka

Két régi/új retro márka jelent meg az elmúlt hetekben a magyar piacon. A Senior és a Méta valaha a TV Torna hivatalos sportruházat-szállítója volt, termékeiket leginkább a Skála Coop boltokban lehetett megvásárolni. Újjáélesztői szándéka szerint a fiatalok mellett a szabadidőruhákban felnövő, idősebb korosztály is vevő lesz az ötletre.

Orosz Márton | 2009. október 7. 04:32

Pörögnek a KGST-márkák: még a japánok is kedvelik!

Húsz évvel a KGST felbomlása és a Vasfüggöny lehullása után is tovább élnek az egykori szocialista országok legendás márkái. Igaz, csak hatalmas erőfeszítéssel, vagy egy még hatalmasabb külföldi befektető segítségével képesek talpon maradni az egyre gyorsuló fogyasztási versenyben.

Pénzcentrum | 2009. május 4. 09:02

Uniós export: az utolsók között kullogunk

Magyarország az utolsó előtti a 2004. május elsején csatlakozott tíz új EU-tagállam exportpiacának bővülését jellemző statisztikában. A lista első helyén Szlovákia áll.

Pénzcentrum | 2007. január 3. 12:00

Bedőlő hitelek, visszaeső forgalom - "becsomagolták" az autópiacot is?

2006 a csomagokról és azok még nem érezhető, de várható hatásairól szólt: gázár-mizéria, támogatásigénylési láz, jelentős áremelkedéstől való félelem, szépen kikerekedő kamatok, bedőlő hitelek. De azt, hogy a rémképekből mi valósul meg és hogyan érinti ez a lakosságot, csak most fogjuk látni. A Magyar Lízingszövetséget és a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségét kérdeztük arról, hogy véleményük szerint hogyan érintik majd a most életbe lépő változások az autópiacot.