Címke: hajdu takarék (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. szeptember 22. 13:03

Kiderült: így költik a pénzt a magyar celebek gyerekei

A Hajdú házaspár három- és négyéves gyermekei már most tudják, hogyan kell bánni a pénzzel. Dávid és Noémi a tolltartójában gyűjti a tízeseket, de zsebpénzt csak iskoláskorukban kaphatnak.

Pénzcentrum | 2012. február 2. 11:45

Ezt tudja az 5,95%-os forinthitel: ki járhat a legjobban?

Forinthitel akár 5,95%-os kamattal - ígéri plakátjain a Magyar Fejlesztési Bank (MFB). Ezek a hitelek nem forintalapúak, mégis igényelhetőek forintban is. A felmerülő kockázatokat egy állami árfolyamgarancia-megállapodás fedezi. Mit kell tudni az MFB 5,95 százalékos hiteleiről?

Pénzcentrum | 2011. január 30. 06:32

Közösköltség: sokat lehetne spórolni

Legalább másfél milliárd forintot és 30 gigawattnyi energiát lehetne országosan, éves szinten megspórolni a társasházi lépcsőházak világításának korszerűsítésével. A 14 ezer háztartás fogyasztásának megfelelő energia megtakarítása közel 20 ezer tonnával csökkentené a hazai széndioxid kibocsátást. Annak ellenére csekély az érdeklődés a kiadáscsökkentő megoldások iránt, hogy a szükséges műszaki átalakítások nem jelentenek többletkiadást a lakóközösségek számára.

MTI | 2010. április 8. 15:32

Futotta a luxusra a brutális uzsorásoknak

Három személyt fogott el a rendőrség a Hajdú-Bihar megyei Told községben, akik a gyanú szerint egy helyi házaspártól bántalmazással és zsarolással próbáltak pénzt kicsikarni korábbi tartozásuk fejében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata csütörtökön az MTI-vel.

Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem