18 °C Budapest
Air, water and oil mixed for a orange bubbly effect

Kivezeti kedvelt márkáját a Dreher: sem kocsmákban, sem boltokban nem lesz kapható

2022. május 3. 14:58

Olvasóink jelzései szerint vendéglátóhelyeken szinte egyáltalán nem, boltokban is már csak elvétve találkozni a Dreher által forgalmazott Kingswood apple ciderrel. A Pénzcentrum érdeklődésére a Dreher Sörgyárak Zrt. azt közölte: kivezetik a márkát.

Olvasóink arra hívták fel figyelmünket, hogy egyre kevesebb helyen lehet kapni a kedvelt almás cidert, a Kingswoodot. A márkát forgalmazó Dreher lapunk kérdésére közölte, hogy a Kingswood apple cider "kifutóban van, azaz már csak a boltokban lévő mennyiség elérhető", a Kingswood garden berries cidert pedig már 2019. tavaszától nem forgalmazza a cég. Arra is érkezett válasz, mi áll a kivezetés hátterében 

A trendek és a fogyasztói igények figyelembe vétele mellett folyamatosan fejlesztjük a termékportfóliónkat, hogy mind kategória- és ízválasztékban ki tudjuk elégíteni a fogyasztói igényeket. Ennek mentén folyamatosan jelennek meg az új termékeink, például a Viper Hard Seltzer, a Peroni 0.0%, a Dreher Bitter Lager, a Dreher 24 új ízei, stb. és arra is figyelni kell, hogy a boltok polcain/a hűtőkben is csak adott számú termék fér el

- indokolta a Dreher a döntést. Ezek szerint kell a hely az új termékeknek, a Kingswoodtól ezért most búcsúzhatnak a ciderek kedvelői.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 28. szerda
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 28. 10:30